Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Εγραψε ιστορία" ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κρύας Bρύσης "Ο Πύρρος" (φωτο)


Από το Δ.Σ.: «Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθειά  μας»

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου στην Κρύα Βρύση, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ» επανήλθε δυναμικά στα πολιτιστικά δρώμενα της Πέλλας. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με σύντομη ομιλία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου κ. Γιάννη Τσίκου και συνεχίστηκε με την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων τριών Συλλόγων και, συγκεκριμένα, του Συλλόγου Ηπειρωτών Έδεσσας «Απειρωτάν», του Συλλόγου Βλάχων Περιβολιωτών Ημαθίας με έδρα το Παλιό Σκυλίτσι και του οικοδεσπότη Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ».

Μοναδικές ερμηνείες απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι από τον Γιάννη Καψάλη στο τραγούδι, τον Μάκη Τσίκο στο κλαρίνο, τον Ζήση Κασιάρα στο βιολί και τους υπόλοιπους σπουδαίους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ξεσήκωσαν το κοινό.

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση ήταν η βράβευση του σπουδαίου Κρυαβρυσιώτη κλαρινίστα Μάκη Τσίκου από το Δ.Σ. του Συλλόγου σε μία κίνηση αναγνώρισης για την προσφορά του κ. Τσίκου στη δημοτική παράδοση αλλά και για την προβολή και διαφήμιση του τόπου του.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια του Συλλόγου για την άρτια διοργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης μετά από αρκετά χρόνια. Επίσης, το Δ.Σ. ευχαριστεί όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης με την εθελοντική τους εργασία και προσφορά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου που προετοιμάστηκαν για την εκδήλωση και παρουσίασαν ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Τσίκος εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίηση του για την εντυπωσιακή εκδήλωση που θα αποτελέσει πλέον οδηγό για νέες, το ίδιο επιτυχημένες δράσεις το επόμενο διάστημα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.