Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσ/νίκη από Αστυνομικούς του ΤΑ Γιαννιτσών


Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα (16-07-2016) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, δύο άτομα ηλικίας 25 και 48 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν στην οικία τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- 5 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσαν στην αυλή του σπιτιού και εκριζώθηκαν,
- πλήθος σπόρων κάνναβης βάρους 37,1 γραμμάριων και
- 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Επιπλέον, στην οικία εντοπίστηκε και συνελήφθη μία 36χρονη, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών προς έκτιση συνολικού υπολοίπου ποινής 3 ετών, 5 μηνών και 6 ημερών, που επιβλήθηκαν, σύμφωνα με 2 καταδικάστηκες αποφάσεις του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης και του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
   

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.