Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο συντοπίτης μας Κώστας Αθανασιάδης στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος


3oς σε ψήφους πανελλαδικά!

Στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.) συμμετέχει εκ νέου ο -συντοπίτης μας- πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομών Πέλλας- Κιλκίς, Κώστας Αθανασιάδης. Μάλιστα στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας που έγιναν στις αρχές Ιουλίου, στην Αθήνα, ο κ. Αθανασιάδης αυτή τη φορά ήρθε 3ος σε ψήφους πανελλαδικά. Στις εκλογές το 2014 είχε καταλήξει 11ος και η βελτίωση αυτή της εκλογικής επίδοσής του σημαίνει και την αναγνώριση των προσπαθειών και του αγώνα που κάνει για την υλοποίηση των στόχων της Ομοσπονδίας στους δύσκολους αυτούς καιρούς.

Πιο συγκεκριμένα, συνήλθε στα γραφεία της Ομοσπονδίας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Ε.Φ.Ε. για την τριετία 2016-2019 το οποίο εκλέχτηκε ύστερα από τις Αρχαιρεσίες της 2ης-3ης Ιουλίου. Παρόντα ήταν τα 10 από τα 11 εκλεγμένα μέλη. Απουσίαζε ο κ. Ζωγράφος Ηρακλής (Ανατολική Μακεδονία & Θράκη).

Το νέο Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος: Βαφειαδάκης Γιάννης (Αττική)
Γενικός Γραμματέας: Γερογιαννάκης Γιάννης (Λασίθι)
Αντιπρόεδροι θεματικών ενοτήτων:
Α. Κετζετζής Σπύρος (Καβάλα)
Β. Ρουσάκης Νίκος (Ημαθία)
Γ. Αθανασιάδης Κώστας (Κιλκίς-Πέλλα)
Δ. Μπάρδος Χρήστος (Δωδεκάνησα)
Υπεύθυνος Οικονομικών: Βόσνος Δημήτρης (Αρκαδία-Λακωνία)
Ειδικός Γραμματέας: Δαμιανός Σπύρος (Αττική)
Μέλη: Νικολάου Μπάμπης (Αττική),  
Αμπατζίδης Κώστας (Θεσσαλονίκη).          

Δήλωση Κ. Αθανασιάδη

Ο κ. Αθανασιάδης, μετά την συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ευχαριστώ όλες και όλους τους συναδέλφους για την στήριξη της υποψηφιότητας μου στις εκλογές της Ο.Ε.Φ.Ε. για νέο Δ.Σ. που έγιναν στις 2-3 Ιουλίου 2016. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου  και   μάλιστα με ένα υψηλό αριθμό ψήφων, αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή και ταυτόχρονα υποχρέωση να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Φιλοδοξώ να φανώ χρήσιμος στον καθένα σας χωριστά, στην εκπαίδευση και γενικά στα φροντιστηριακά δρώμενα. 
Είναι επιτακτική ανάγκη η τοποθέτηση του φροντιστή στο αύριο, καθώς ο φροντιστηριακός θεσμός πρέπει να προσαρμοστεί και να είναι έτοιμος να ακολουθήσει και να παρακολουθήσει σαφώς τις εξελίξεις με νέες και φρέσκες ιδέες που θα ανταποκρίνονται στα καινούργια δεδομένα  (τεχνολογικά επιστημονικά, οικονομικά, κοινωνικά). Πρέπει ως μαχόμενοι ΄΄δάσκαλοι΄΄ να διαμορφώσουμε  μαζί το αύριο πριν αυτό μας ξεπεράσει....»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.