Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γ. Σηφάκης συναντήθηκε με γεωπόνους του ΕΛΓΑ στην Αθήνα για το πρόβλημα μετακινήσεων τους


Συνάντηση του βουλευτή από κοινού με άλλους συναδέλφους του με τον Υπουργό Οικονομικών και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ για την άμεση και ορθή αντιμετώπιση του προβλήματος με βάση τις θέσεις των γεωπόνων 

Η συνάντηση έγινε μπροστά στη Βουλή στον χώρο που ήταν συγκεντρωμένοι οι κινητοποιημένοι γεωπόνοι. Ο βουλευτής άκουσε τα αιτήματα τους, τους ενημέρωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και πλειάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από αγροτικές περιοχές ( κυρίως περιοχών με δενδρώδεις καλλιέργειες) προσπαθούν επίμονα να επιλυθεί ορθολογιστικά το θέμα άμεσα για να ξεκινήσουν οι εκτιμήσεις των ζημιών οι οποίες έχουν ήδη καθυστερήσει πολύ.
Προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ.

Η εξαίρεση των γεωπόνων του ΕΛΓΑ από τους άλλους Δημόσιους Υπαλλήλους όσον αφορά τις μετακινήσεις τους για τις εκτιμήσεις έχει γίνει αποδεκτή από τα εμπλεκόμενα Υπουργεία, μένει να καθοριστεί με ορθολογικό τρόπο η τιμή αποζημίωσης για αυτές τις μετακινήσεις. 
Οι βουλευτές πιέζουν το θέμα να λυθεί άμεσα.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ο βουλευτής τρέχει γι αυτό το θέμα πάνω από ένα μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γνωριζε γιαυτο το θεμα πριν ενα μηνα?? πολυ αγαπας και εσυ..

      Διαγραφή
    2. Πώς δημιουργήθηκε το θέμα πες μας!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.