Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καρυπίδης: Πόρισμα για φοροδιαφυγή μαμούθ από τους αδελφούς Αρβανιτίδη


Για πόρισμα «καταπέλτη» κατά των αδελφών Αρβανιτίδη κάνει λόγο σε Δελτίο Τύπου που απέστειλε προς τους δημοσιογράφος η εταιρεία Καρυπίδης, η οποία τονίζει πως το πόρισμα αυτό αποτελεί δικαίωση του επιχειρηματία Θόδωρου Καρυπίδη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Βαρύτατο πόρισμα παραπομπής των αδελφών Αρβανιτίδη στη Δικαιοσύνη συνέταξαν οι αρμόδιες αρχές ελέγχου φοροδιαφυγής.

Το πόρισμα αποτελεί ταυτόχρονα και πανηγυρική δικαίωση του επιχειρηματία Θόδωρου Καρυπίδη.

Το πόρισμα αφορά φοροδιαφυγή μαμούθ (υπολογίζεται σε άνω των 11 εκατομμυρίων ευρώ) για το 2012 και ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης πάλευε αυτή την υπόθεση επι 1,5 χρόνο τελικά στοιχειοθετήθηκε με έλεγχο και πόρισμα των αρμοδίων οικονομικών αρχών.

Παράλληλα η Δικαιοσύνη ερευνά μηνύσεις της πλευράς Καρυπίδη εναντίον της ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ (και προσωπικά κατά των αδελφών Αρβανιτίδη) ,αλλά και εναντίον του τοπικου καταστήματος της ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ,

 Σύμφωνα με τις μηνύσεις η ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ απέκρυψε μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά και εγγυήσεις εκατομμυρίων,τις οποίες εγνώριζε και είχε  χειριστεί το τοπικό κατάστημα της ΑΛΦΑ στη Βέροια.

Η εξαγορά έγινε το 2014 ενώ ένα χρόνο πριν η ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ είχε κατηγορηθεί με μεγάλη δημοσιότητα για νόθευση προιόντων ώστε να εμφανίζονται με γνωστά επώνυμα στα σουπερ μάρκετ.

Οι αποκρύψεις των ποσών και οι εγγυήσεις αποκαλύφθηκαν ένα χρόνο μετά την εξαγορά,δηλαδή την άνοιξη του 2015».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.