Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση απερχόμενου προέδρου ΔΗΚΕΠΑΠ Κωσταντίνου Μπαλτζίδη


... Ένα όμορφο ταξίδι...

Φίλες και φίλοι… 
Μετά από 21 μήνες στην θέση του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. οφείλω και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους ανθρώπους που είχα την ευκαιρία και την τιμή να γνωρίσω και να αποκομίσω μόνο καλά πράγματα στο ΄΄σακούλι της προίκας μου΄΄, στο ταξίδι των εμπειριών μου.

Όλους αυτούς τους μήνες που μεσολάβησαν, με τις απανωτές εκλογές και την οικονομική αβεβαιότητα, η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. πήγε ΄΄αντίθετα στο ρεύμα΄΄, αυξάνοντας τις όποιες εκδηλώσεις πολιτιστικού, κοινωνικού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα, δίνοντας έναν τόνο και ένα χρώμα αισιοδοξίας με ένα σύνθημα:  ΄΄Όταν είμαστε ενωμένοι και με καλή διάθεση μπορούμε και καταφέρνουμε πολλά".

Σε αυτούς τους 21 μήνες η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., μέσα από μια νοικοκυρεμένη και αυστηρή διαχείριση, κατάφερε να εξοφλήσει ποσά άνω των 600.000 ευρώ, που ήταν χρέη ΄΄Καποδιστριακών΄΄ ετών και περίπου 104.000 ευρώ που αποτελούσαν χρέη σε συνδημότες μας που είχαν να λαμβάνουν από το παρελθόν, επί ΄΄Καποδιστριακών΄΄ δήμων.

Προσλάβαμε δυο Παιδαγωγούς για τα ΚΔΑΠ Γιαννιτσών και Κρύας Βρύσης.
Μετακόμισε το Δημοτικό ωδείο Γιαννιτσών και με πολλές παρεμβάσεις έχουμε επιτέλους ένα πανέμορφο και πολιτισμένο χώρο, έτσι όπως αρμόζει στο καταξιωμένο ωδείο μας. Επίσης, έχει εγκριθεί η αγορά ενός αυτοκινήτου για τις δομές ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄ στα Γιαννιτσά, καθώς υπήρχε ανάγκη για την απόκτησή του. Κάναμε αισθητικές παρεμβάσεις στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, στη στέγη των ΚΔΑΠμΕΑ και όπου αλλού μας ζητήθηκε.
Βοηθήσαμε με κάθε δυνατό τρόπο όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου μας, όποτε αυτοί απευθύνθηκαν σε εμάς. 

Στην πορεία αυτού του όμορφου ταξιδιού θυμάμαι και κρατάω μόνο τις καλές στιγμές ... και την εμπειρία που απέκτησα θα την κάνω οδηγό μου για το μέλλον...

Ευχαριστώ από καρδιάς τους άξιους συνεργάτες μου: Ρούλα Παλαμιδά, Δημήτρη Μπουλουσάκη, Συμέλα Μαυρίδου, Άννα Μαρία Σαββίδου, Ελένη Αρχιτεκτονίδου, Νίκο Κωνσταντινίδη, Βάσω Πασσαλή, Μιχάλη Κεχαγιά, Δημήτρη Γκίνη, Μαρία Τριανταφυλλίδου, την διευθύντρια του δημοτικού ωδείου Μάχη Κυπραίου, την Αρχιμουσικό Ολυμπία Ξανθοπούλου και τον Σίμο Κετίκογλου, τον Γιώργο Καπαγιάρογλου, τον Γιώργο Τσισλιάνη, τον Μπάμπη Καραβίδα και όλα τα παιδιά που εργάζονται στην ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. και στις δομές των ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠΜΕΑ, «Βοήθεια Στο Σπίτι», τους καθηγητές του Αλεξάνδρειου Δημοτικού ωδείου, τους γυμναστές της ΄΄Μαζικής Άθλησης΄΄, τα μέλη της Λαογραφικής Εταιρείας ο "Φίλιππος", τα μέλη των δημοτικών χορωδιών, όπως και τα στελέχη όλων των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Πέλλας. Σας ευχαριστώ όλους που με αγκαλιάσατε από την αρχή και με εμπιστευτήκατε. 

Ευχαριστώ επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.: 

Ζωή Κουτσοκώστα, Ιωάννα Ζαφειρίου, Γιώτα Φλήρη, Αγγελική Στιντσούδη, Σοφία Κοσμόγλου Κωνσταντίνο Κάμτση, Κυριάκο Τσολακούδη, Δημήτρη Χριστοφορίδη, Αλέκο Σταμενίτη, που είχαμε αυτήν την άρτια συνεργασία και αποφασίζαμε από κοινού για την καλή και ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, μέσα σε κλίμα συναίνεσης. Ευχαριστώ επίσης για την συνεργασία μας, τον νομικό σύμβουλο της επιχείρησης κ. Αθανάσιο Ξυνίδη.

Τέλος, ευχαριστώ τον δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και μου ανέθεσε αυτή την θέση ώστε να δοκιμαστώ και ΄΄να δώσω τις εξετάσεις μου΄΄.
Εύχομαι από καρδιάς στο νέο πρόεδρο της επιχείρησης, Απόστολο Φάκκα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Μπαλτζίδης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Οντως ηταν "ομορφο το ταξιδι σου" αβαφτιστε. Καποτε θα το αναπολεις, γιατι το τζοκερ πεφτει μονο μια φορα. Θα τα ξαναπουμε στις επομενες εκλογες που δεν θα μας ξαναδουλεψεις, ουτε θα μας ξανακοροιδεψεις για να παρεις την ψηφο μας. Ευτυχως τα παιδια μου βρηκαν δουλεια εστω και σε εργοστασιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.