Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Euro 2016: "Και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί"


Στα ημιτελικά οι Γερμανοί που κέρδισαν την Ιταλία με 6-5 στα πέναλτι (1-1 το σκορ στα 120 λεπτά). 18 πέναλτι εκτελέστηκαν στη "ρουλέτα"

EURO 2016-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ: 1-1 (6-5)

Γήπεδο: Matmut-Atlantique

Ο Γκάρι Λίνεκερ επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά…. Η Γερμανία κέρδισε στα πέναλτι την Ιταλία με 6-5 και πέρασε στα ημιτελικά του Euro. Στο 1-1 τελείωσε τα ματς με τον Νόιερ να πιάνει δύο πέναλτι στη ρουλέτα.

Οι Ιταλοί είχαν κλείσει τους χώρους από την αρχή και στο πρώτο 20λεπτο δεν υπήρξε κάποια καλή φάση. Στο 21’ ο Χούμελς έβγαλε την κάθετη αλλά ο Γκόμες δεν έπιασε σωστά το πλασέ, ενώ στο 27’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Σβαϊνστάιγκερ για επιθετικό φάουλ.

Στο 41’ ο Κίμιχ σέντραρε από δεξιά και ο Γκόμες πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και στο επόμενο λεπτό μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Μίλερ που μόνος από το πέναλτι έκανε αδύναμο σουτ και ο Μπουφόν μπλόκαρε. Στο 44ο λεπτό το γύρισμα του Τζιακερίνι από αριστερά πέρασε απ’ όλους και στη συνέχεια το σουτ του Στουράρο κόντραρε στον Μπόατενγκ και πέρασε λίγο έξω.

Στο 54ο λεπτό, ο Γκόμες έστρωσε στον Μίλερ, εκείνος έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ αλλά ο Φλορέντζι με ηρωικό τακουνάκι έδιωξε στη γραμμή και στο 65’ οι Γερμανοί έφτασαν στο γκολ. Ο Γκόμες έδωσε όμορφα για τον Έκτορ που έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Οζίλ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Στο 69ο λεπτό ο Γκόμες κατέβασε στην περιοχή και προσπάθησε με όμορφο τακουνάκι να νικήσει τον Μπουφόν που πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση, ενώ στο 74’ ο Ντε Σίλιο έκανε από αριστερά το γύρισμα, ο Πελέ πλάσαρε μέσα από τον περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο 77ο λεπτό όμως ο Μπόατενγκ έκανε χαζό πέναλτι (χέρι) και ο Μπονούτσι από τα 11 μέτρα έγραψε το 1-1. Στο 81’ η  Ιταλία έφυγε όμορφα στην κόντρα αλλά το σουτ του Πελέ κόντραρε λίγο και πέρασε κόρνερ κι έτσι το ματς πήγε στην παράταση.

Στο 107, μετά από σέντρα του Σβαϊνστάιγκερ ο Μπαρτζάλι δεν μπόρεσε να διώξει και ο Ντράξλερ εξ επαφής με γυριστό αστόχησε και στο 113’ ο  Πελέ βρέθηκε στην περιοχή μόνος αλλά το σουτ του δεν απείλησε τον Νόιερ. Στο 119’ ο Οζίλ έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Μπουφόν μπλόκαρε.

Στα πέναλτι, ο Ινσίνιε και ο Κρόος ευστόχησαν στα πρώτα πέναλτι ενώ ο Τζάτζα έστειλε την μπάλα πολύ άουτ. Ο Μπουφόν απέκρουσε το πέναλτι του Μίλερ και ο Μπαρτζάλι έκανε το 2-1. Ο Οζίλ σημάδεψε το δοκάρι του Μπουφόν στη συνέχεια και ο Πελέ έστειλε άουτ την μπάλα, με τον Ντράξλερ να κάνει το 2-2 και τον Νόιερ να λέει όχι στην εκτέλεση του Μπονούτσι. Όμως ο Σβαϊνστάιγκερ έστειλε άουτ την μπάλα και στη συνέχεια οι Τζιακερίνι, Παρόλο και Χούμελς ευστόχησαν. Ο Κίμιχ βρήκε κι αυτός στόχο, όπως και ο Ντε Σίλιο και ο Μπόατενγκ έκανε το 5-5. Ο Νόιερ είπε όχι στην εκτέλεση του Νταρμιάν και ο Έκτορ έστειλε την Ιταλία στα ημιτελικά.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Έκτορ, Χέβεντες, Χούμελς, Κίμιχ, Κρόος, Μπόατενγκ, Κεντίρα (15’ Σβαϊνστάιγκερ), Οζίλ, Μίλερ, Γκόμες (72’ Ντράξλερ)

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Φλορέντζι (86’ Νταρμιάν), Κιελίνι, Στουράρο, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Παρόλο, Τζιακερίνι, Πελέ, Έντερ (107’ Ινσίνιε)

Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι. Βοηθοί: Γκιόργκι Ρινγκ, Βέντσελ Τοθ. 4ος: Σζιμόν Μαρτσίνιακ (ΠΟΛ). Διαιτητές γραμμών: Ταμάς Μπογκνάρ, Αντάμ Φάρκας (ΟΥΓ)
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.