Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Game of Thrones θα ξεκινήσει πιο αργά του χρόνου!


Δεν φτάνει που κάθε φορά περιμένουμε δέκα μήνες για να δούμε ξανά το GameofThronesτώρα θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα περισσότερο.

Ο χειμώνας στο τέλος της έκτης σεζόν τελικά ήρθε και θα την… πληρωσουμε εμείς!

Όπως αποκάλυψαν οι δημιουργοί της σειράς Ντέιβιντ Μπενιόφ και Νταν Γουέις σε συνέντευξή τους τα γυρίσματα θα καθυστερήσουν να ξεκινήσουν αφού θα περιμένουν να… χειμωνιάσει λίγο περισσότερο στις χώρες που γίνονται τα γυρίσματα για να ταιριάζει με το σκηνικό!

«Δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας αλλά το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει πιο μετά από το συνηθισμένο. Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα αργότερα και αυτό γιατί όπως ξέρετε στο τέλος της φετινής σεζόν ο χειμώνας ήρθε, έτσι  η ηλιοφάνεια δεν μας εξυπηρετεί πλέον. Έτσι μεταφέραμε όλα τα γυρίσματα χρονικά περιμένοντας να βρούμε έναν πιο συννεφιασμένο και μουντό καιρό», ανέφεραν.

Αυτό σημαίνει ότι τον Απρίλιο του 2017 δεν θα δούμε GameofThronesθα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο. Και βέβαια τα επεισόδια θα είναι πολύ λιγότερα…
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.