Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H Έλενα Κουντουρά στην Πέλλα (φωτο)


Η αναπληρώτρια υπουργός οικονομίας ανάπτυξης και τουρισμού Έλενα Κουντουρά άρχισε τη διήμερη επίσκεψή της στην Πέλλα, προσκεκλημένη της υφυπουργού οικονομίας Θεοδώρας Τζάκρη, με ξενάγησή της σήμερα πρωί της Παρασκευής, στον Αρχαιολογικό Χώρο και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας. 

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Έδεσσα όπου περιηγήθηκε στους Μύλους και τους Καταρράκτες, με την Υφυπουργό Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη, τον Βουλευτή Πέλλας κ. Γιάννη Σηφάκη, το Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου και εκπροσώπους φορέων τη πόλης.
Η κα Κουντουρά που γνωρίζει πολύ καλά την Έδεσσα και τις δυνατότητες της, καθώς έχει ζήσει στην πόλη, ανέφερε ότι πρέπει να συμβάλουμε στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης και συζήτησε με το Δήμαρχο κ. Γιάννου τα αιτήματα που της έθεσε μέσω υπομνήματος, για δημιουργία Υπαίθριου Μουσείου Νερού Έδεσσας και αξιοποίηση της περιοχής των Μύλων και των Καταρρακτών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Δήμος Έδεσσας, έχουν ξεκινήσει σημαντικές δράσεις προετοιμασίας για την αξιοποίηση αυτών των πολύ σημαντικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων και η επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού ίσως αποτελέσει ορόσημο για την υλοποίηση αυτού του σχεδιασμού, καθώς απαιτούνται θεσμικές παρεμβάσεις.

Το απόγευμα η Υπουργός θα επισκεφθεί τον ορεινό όγκο του Δήμου Έδεσσας και τους πολύ σημαντικούς τουριστικούς πόλους της περιοχής, που είναι ο υγρότοπος Άγρα-Βρυτών-Νησίου, η λίμνη Βεγορίτιδα, το αεραθλητικό κέντρο Παναγίτσας και ο παραδοσιακός οικισμός του παλαιού Αγίου Αθανασίου. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Τα τσοπανόσκυλα που λιμαινουν την πόλη τα χαιρέτισε , ή ο δήμαρχος την πηγε από τα στενά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ριξανε φολα με τις ευλογιες της ντορκας και της κουντουρα,βρε αν ειναι να γλυτωσουμε απο αυτο να ερχονται να τις ταιζουμε καθε μερα βρε.

      Διαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ..."ΚΑΜΑΡΩ-ΝΟΝΤΑΙ"!!!...ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΖΩΑ-ΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.
      ΠΑΝΤΩΣ Η ΝΤΟΡΚΑ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΝΤΟ ΝΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΧΑΜΕΝΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑΣ ΣΤΑΜΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΕΣΑΣ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΑ-ΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ {7:45} ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ. ΤΟ "ΓΥΑΛΙ" ΤΗΝ ΑΔΙΚΕΙ.

      Διαγραφή
    3. Την αδικεί το γυαλί ως Υπουργό ή ως μοντέλο. Ξύπνα και κατάλαβε τι θέλεις...............
      Μάλλον σ' αυτούς τους παρατρεχάμενους είσαι που τρέχουν να βγουν καμια φωτογραφία δίπλα σε "υψηλούς" μπας και πάρουν κανένα "πόντο" οι κενοί πολιτικοί (βουλευτές - δήμαρχοι κλπ) κατά τα άλλα

      Διαγραφή
    4. ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΡΕ {9:37} ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ; ΟΙ "ΥΨΗΛΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ "ΠΟΝΤΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙ@. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟ ΓΙ ΑΥΤΗΝ; ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
  3. το ρεζιλίκι των καταρρακτών μέχρι και η ρόδα του αλευρόμυλου χωρίς νερό. Σας χαίρομαι κ.Δημαρχε!!!
    Παντα ταπεινός, και διακριτικός,στα """εν οίκω μη εν Δήμω...."" προσπερνατε παλικαρισια τις δυσκολιες και συνεχίζετε δυναμικα το μεγαλο έργο σας στο Δήμο μας...
    Παντα με πράξεις απαντάτε...
    Αυτή η συνάντηση με την Υπουργό τουρισμού, ηταν μεγάλη απάντηση στα θέματα του τουρισμού στο Δήμο μας...
    Ήμουν σίγουρη οτι θα απαντουσατε με πράξεις σε ολους μας...
    Δυναμικός, Άμεσος,...Μεγαλόπρεπος...οτι ακριβως ταιριάζει στην Έδεσσα..👍👍👍
    Άξιος!!!
    Καλη Επιτυχία για τη δυναμική σας συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θυμάμαι τοσα χρόνια που είμαι στη Μακεδονία να ηταν ποτε καλύτερη η Έδεσσα...
    Επιτέλους άρχισε να γίνεται μια σύγχρονη πόλη, να δείχνει καποιο ενδιαφέρον κάποιος γι αυτήν κι όχι απλα να κανει μια θητεία πολιτικού και να φεύγει...
    Κοιτάξτε γύρω σας αν έχετε δει στις μέρες μας κάτω απο αυτές τις οικονομικές συνθήκες να γίνεται κάτι άλλο αλλου.
    Καλη η ειρωνία, αλλά να είναι εύστοχη!
    Οσοι βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα δεν σημαινει οτι δικαιωνονται οπωσδηποτε στο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμαρχε,
      δε ζούμε ευτυχώς ή δυστυχώς στη Ν. Υόρκη. Και οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω μας. Να είσαι βέβαιος γι αυτό.
      Σουλεϊμάν ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΟΣ.

      Διαγραφή
    2. kopela mou duo tina simvainoun.
      1. Zeis allou
      2. Eisai eroteumeni mazi mou - tou.

      Διαγραφή
    3. Αν σύγχρονη πόλη σημαίνει πεζοδρόμηση, τότε όλη η ΕΛΛΑΔΑ έχει γίνει σύγχρονη και δεν είναι θέμα Δημάρχου αλλά ΕΣΠΑ, δηλαδή φίλε μου η Έδεσσα είναι όμοια σε αρκετά σημεία με την Κηφισιά την Κατερίνη την Πάτρα, Νάουσα κτλ και μάλλον δεν το έχεις προσέξει. Οι οικονομικές συνθήκες των πολιτών είναι άθλιες, των εργαζομένων ειδικά στον δήμο κάκιστες με επιχειρήσης του δημου που χρωστούν στο δημόσιο. Δομές και εγκαταστάσεις σε εγκατάλειψη και μιλάς για ειρωνία. Σύγχρονη πόλη δεν είναι το τσιμέντο, ούτε η φωτογραφία στα Μ.Μ.Ε με λαμπερό χαμόγελο υπουργών και δημάρχων, αλλά ο σεβασμός του περιβάλλοντος και των ανθρώπων του δήμου

      Διαγραφή
  5. 1:07 μεθυσμενος είσαι και τα λες . Ή Εδεσσα πιο παρακμή δεν έχει ζήσει τα τελευταία 100 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ) ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ
    ΣΑΝ ΤΟΘΣ ΣΑΛΙΑΡΙΔΕΣ ΤΡΕΧΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ
    ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΟΘΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα χα χα ΠΑΣΟΚΟΣ μου άρεσε φίλε, αυτός δεν ξέρει οτι ειναι δήμαρχος

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.