Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τις τηλεοπτικές άδειες - Εκτός το Mega


Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η φάση προεπιλογής των υποψηφίων για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Με την με Αρ.Πρωτ. 178/19-7-2016 απόφαση εγκρίθηκε το Πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού και προεπελέγησαν οι υποψήφιοι: 

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ)

2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)

3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

4. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)

5. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)

6. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (E RADIO-TV)

7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)

Κατά της αποφάσεως έγκρισης του Πρακτικού προεπιλογής και προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο τελικός κατάλογος των συμμετεχόντων στην δημοπρασία, οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα της προδικαστικής προσφυγής, όπως προβλέπεται από την Προκήρυξη 1/2016 (Κεφ. 6.4).

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ.Λ.Κρέτσος, για λόγους, που άπτονται της προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος και ενίσχυσης της διαφάνειας απηύθυνε το ερώτημα προς την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού, και τηn Εταιρεία των Ορκωτών Λογιστών, που υποστήριξε το έργο της Επιτροπής κατά πόσο οι λόγοι απόρριψης των τριών υποψηφίων DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP) και ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (MEGA CHANNEL), που αποκλείστηκαν από την προεπιλογή είναι θεραπεύσιμοι.

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ αντιδρά στην αποβολή της από τον διαγωνισμό για μία από τις 4 άδειες πανελλαδικής εμβέλειας.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από 27 χρόνια κυρίαρχης παρουσίας και πολυσχιδούς προσφοράς η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. κρίθηκε από καινοφανή όργανα, «στάσιμη».

Λάθος, εθελοτυφλία ή σκοπιμότητα άραγε ;

H ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. η μόνη πολυμετοχική εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 τηλεοπτική εταιρεία διαθέτει την διαυγέστερη μετοχική σύνθεση, με ημεδαπούς και θεσμικούς αλλοδαπούς επενδυτές, την πλέον διαφανή προέλευση οικονομικών μέσων και τον μικρότερο σε σχέση με τον κύκλο εργασιών της και μάλιστα τον πλέον εξασφαλισμένο για τις Τράπεζες δανεισμό μεταξύ όλων των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Έχει αποδώσει στο Ελληνικό Δημόσιο από το 1989, που λειτουργεί νόμιμα βάσει αδείας, έως σήμερα φόρους και τέλη πλέον του 1.300.000.000 ευρώ απασχολεί δε συνεχώς προσωπικό πλέον των 500 ατόμων έχοντας καταβάλει αμοιβές ύψους 450.000.000 ευρώ.

Ευρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της και την αποδέσμευση σημαντικών χρηματικών ποσών, που θα επιτρέψει την τακτοποίηση υποχρεώσεών της. 

Το MEGA συνεχίζει να λειτουργεί διεκδικώντας τα δικαιώματα του πάντα εντός των πλαισίων της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας σε πείσμα των καταστάσεων και των καιρών».

  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΚΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ πχ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ....ΒΑΖΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝΕ!!!...ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΕΘΗ!!!...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ (!!!) ΓΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ.....ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ (!!!!!!!!!!!!!!!!!), ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!), ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ (ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!) "ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ"!!!... ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΙΕΡΗ" ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ....ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ....ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΛΕΝΕ........ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.