Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φιλικό: Μακεδονικός - Αλμωπός Αριδαίας 0-0 (φωτο)


Μακεδονικός και Αλμωπός Αριδαίας αναμετρήθηκαν χθες στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, σε ένα ματς που τελείωσε χωρίς γκολ.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό, με τους δυο αντιπάλους να ζυγίζουν ο ένας τον άλλο. Στη συνέχεια το παιχνίδι άρχισε δειλά δειλά να ανοίγει και να δημιουργούνται κάποιες μικροευκαιρίες εκατέρωθεν. Η πρώτη πραγματικά καλή στιγμή διαδραματίστηκε στο 19’, όταν ο Στασινόπουλος μετά από κάθετη πάσα βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ο Μένιος κατάφερε να τον σταματήσει. Η απάντηση ήρθε στο 26’ με τον Σιδώρη να ανοίγει το κοντρόλ του φάτσα με την εστία χάνοντας ένα σχεδόν σίγουρο τέρμα, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο ίδιος παίκτης βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα, όμως ο Μαυρομιχάλης του είπε «όχι».

Στη συνέχεια αμφότερα τα σύνολα δείξανε ισοδύναμα, χωρίς να δημιουργήσουν ιδιαίτερες καταστάσεις μπροστά από τις εστίες, με εξαίρεση τη φάση του 48’. Οι του Αλμωπού επιχείρησαν σέντρα από τα αριστερά και ο Πεχλιβάνης στην προσπάθειά του να απομακρύνει με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη λήξη του ημιχρόνου χωρίς σκορ.

Η επανάληψη βρήκε τους δυο συλλόγους να αναλώνονται κυρίως σε παιχνίδι κέντρου χωρίς κάτι αξιόλογο μέχρι το 75’. Ο Μακεδονικός κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής και δεξιά, ο Αντωνιάδης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στην οριζόντια δοκό. Με το χρόνο να κυλάει, οι 22 ποδοσφαιριστές ενέτειναν τις προσπάθειές τους, με το τόπι όμως να μην τους κάνει το χατίρι και την αναμέτρηση να λήγει με το στείρο 0-0.  

Μακεδονικός (Γ. Αβραμίδης): Καστανίδης, Αχαλινόπουλος, Αβαλιάν, Αντωνιάδης, Τσιαμπάζης, Λυκίδης, Στασινόπουλος, Πεχλιβάνης, Καθάριος, Τσανακτσής, Ογκουνσότο
Αναπληρωματικοί: Μαυρομιχάλης, Δαμιανίδης, Γιαμπολδάκης Η., Γιαμπολδάκης Ν., Στρίμπας, Ζαγναφέρης, Γαρύφαλος, Βεϊδαμενίδης

Αλμωπός Αριδαίας (Γ. Τυριακίδης): Μένιος, Μιχαηλίδης, Κουτρούμπαλος, Ζαρογιάννης, Χριστοφορίδης, Καμπάνης, Σιδηρόπουλος, Διαμαντίδης, Σιδώρης, Ελευθεριάδης Λ., Καπουσούζης
Αναπληρωματικοί: Κοβάτσης, Αβραμίδης, Παπαζούδης, Αϊτζάν, Μουρατίδης, Τσιμτσιρίδης, Κιουλτσόπουλος, Παντελίδης

Διαιτησία: Στραντζαλίδης (Τασόπουλος – Δημητριάδης)

Πηγή: erasitexnika.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.