Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα φιλική νίκη του Αλμωπού, 1-0 τον Καμπανιακό στην Αριδαία (φωτο&βίντεο)


Ο Αλμωπός Αριδαίας σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι έδειξε έτοιμος για τη φετινή χρονιά στη Γ' Εθνική και επικράτησε του Καμπανιακού στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας με 1-0. 

Μοναδικό γκολ στο παιχνίδι σημείωσε με πέναλτι ο Ζαρογιάννης στο 33ο λεπτό, ύστερα από ανατροπή του Παντελίδη μέσα στην περιοχή.

Μοναδικό μελανό σημείο στην αναμέτρηση ήταν η αψιμαχία ανάμεσα στον διαιτητή της αναμέτρησης Σιδηρόπουλο και τον προπονητή του Καμπανιακού Κεριλίδη ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. 

Ο δεύτερος διαμαρτυρήθηκε έντονα προς το πρόσωπο του διαιτητή σε μια φάση που ζήτησε πέναλτι για την ομάδα του, κι ενώ ο ρέφερι της συνάντησης τον απέβαλε αυτός αρνήθηκε να αποχωρίσει από τον πάγκο με αποτέλεσμα να επέλθει μια μικρή σύρραξη που ευτυχώς έλαβε γρήγορα τέλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες με τους δύο προπονητές να αλλάζουν συνεχώς πρόσωπα και να δίνουν σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους χρόνο συμμετοχής.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα μέσα από την κάμερα του karatzova.com:
Αλμωπός Αριδαίας (Tυριακίδης): Μένιος (70΄Καραγιαννίδης), Κιουλτσόπουλος (60΄Σιδηρόπουλος), Παπασυμεών (70΄ Κουτρούμπαλος), Παπαζούδης, Μουρατίδης (50΄Αβραμίδης), Ζαρογιάννης (55΄Γ. Ελευθεριάδης), Διαμαντίδης(55΄Τσιμτσιρίδης), Κοβάτσης (80΄Σιδώρης), Καπουσούζης (70΄Καραγιαννίδης), Λάζαρος Ελευθεριάδης ( 55΄Θ. Ελευθεριάδης), Παντελίδης (60΄Μιχαηλίδης).

Καμπανιακός (Κεριλίδης): Κηπουρός, Γιαννόπουλος, Τσακίρης, Μενικάλι, Λεφίδης, Στεφανίδης, Σαπανίδης, Προβατίδης, Μπάλιος, Κουντουράς , Υψηλός. 
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπούκης, Κασαπίδης, Αριζανίδης, Παρτούζης, Βουδούρης, Τσότσκας και Ραπτόπουλος.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.