Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγροτικός Αστέρας - Αλμωπός 2-1 (φιλικό)


 Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις

Το πρώτο φιλικό τεστ έδωσε σήμερα η ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδος στα 3-5 Πηγάδια απέναντι στον ισχυρό Αγροτικό Αστέρα.

Σε συνομιλία που είχαμε με τον τεχνικό της ομάδος Γιώργο Τυριακίδη μετά τον αγώνα μας είπε:

''Η εικόνα της ομάδος μας στο πρώτο αυτό τεστ ήταν πάρα πολύ ικανοποιητική απέναντι σε μια πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Αγροτικός Αστέρας. Στο στάδιο αυτό της προετοιμασίας που βρισκόμαστε είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα σαν σύνολο και φυσικά από το αποτέλεσμα (2-1).

Σ'αυτά τα φιλικά τεστ προσπαθούμε να μάθουμε από τα λάθη μας και φυσικά να βελτιωθούμε. Το πρόγραμμα μας συνεχίζεται κανονικά με 2 προπονήσεις τη μέρα (πρωί-απόγευμα) δεν παρεκκλίνουμε εξαιτίας των φιλικών παιχνιδιών. Την Παρασκευή το πρωί θα έχουμε το δεύτερο φιλικό με την Κ 17 του ΠΑΟΚ. Και το Σάββατο το μεσημέρι επιστρέφουμε. Ακολουθεί ρεπό και την Τρίτη ξανά ραντεβού στο γήπεδο για τη συνέχεια.''



Eπιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.