Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώθηκαν τα "ιδ΄Χρυσάνθεια 2016" στο Κάτω Γραμματικό Πέλλας (φωτο)


Πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις «ιδ’ Χρυσάνθεια 2016» στο Κάτω Γραμματικό Έδεσσας. Την Παρασκευή 19 Αυγούστου, το βράδυ, χορευτικά σχήματα από την Άρνισσα (ΜΕΣΝΑ και Αργοναύτες) παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς. Το Σάββατο 20 Αυγούστου οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με λαϊκή μουσική και τραγούδια. Το πρωί της Κυριακής 21 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη θρησκευτική τελετή μνήμης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κάτω Γραμματικού. 

Μετά τη Θεία Λειτουργία τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Χρυσάνθου Α’ (1768-1834), ενώ στη συνέχεια ο πολιτιστικός σύλλογος Κάτω Γραμματικού προσέφερε καφέ και κεράσματα στους παρευρισκόμενους.
Στο τριήμερο εκδηλώσεων παραβρέθηκαν οι βουλευτές Πέλλας κ. Καρασμάνης Γιώργος και Σαχινίδης Ιωάννης, ο πρώην βουλευτής κ. Τζαμτζής Ιορδάνης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης Θόδωρος, ο περιφερειακός σύμβουλος Πέλλας κ. Ανδρίτσος Γιάννης, η Αντιδήμαρχος Έδεσσας κα. Κατσάρα Μαρούλα, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γραμματικού κ. Μούκας Νίκος, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, και πλήθος κόσμου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Πέτρος Πριβαρτιτσάνης
Γραμματέας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. από όλους τους καλεσμενους πετρο αξία έχουν για εμας μόνο το ''πλήθος κόσμου'' και όχι οι γλάστρες που έγραψες ..ξέρεις γιατί... το ''πλήθος κόσμου'' ήρθε για να γιορτάσει και οι γλάστρες ήρθαν για προβολή και από τα γραμμένα σου εσένα αυτοί σε ενδιαφέρουν κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημάσια έχει ότι ήρθαν θεσμικά κάποιοι. Έτσι δίνεται μεγαλύτερη τιμή στον Χρυσανθο. Αυτό βλέπει και το πλήθος του κόσμου, που τιμά κάθε χρόνο τον Πατριάρχη μας. Ευχαριστώ για το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λες ρε φιλαράκο!
    Τους έβαλαν και μπροστά μπροστά, μας χάλασαν την διάθεση.
    Ουστ μακριά όλοι τους γιορτές ΜΟΝΟ για τον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H ANTIDHMARXOS ...MAROULA.. DEN EXEI PARAITITHI;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ πετραν μυαλο δεν δεν δεν βάζεις, αφήστε τον ΧΡΥΣΑΝΘΟ στην ηρεμια του γιατι αν είχε αναστηθεί στο πανηγύρι σας θα σας πετούσε τα σουβλάκια στο κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.