Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έγκλημα πάθους: Η 26χρονη νυν σύντροφος σκότωσε την πρώην...


Ένα πρωτοφανές έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα διεπράχθη αργά το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί.

Μια γυναίκα 26 ετών συνελήφθη από την Αστυνομία, κατηγορούμενη για τη δολοφονία 35χρονης, αργά χθες το βράδυ, στο Κορωπί. Το θύμα διακομίστηκε με σοβαρά τραύματα από μαχαίρι, στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, όπου και εξέπνευσε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 26χρονη είναι σύντροφος του πρώην συζύγου της 35χρονης, ενώ το έγκλημα αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές που είχαν και, συγκεκριμένα, σε σχέση με τον 50χρονο σύντροφο της 26χρονης και πρώην σύζυγο της 35χρονης, ο οποίος έχει από δύο παιδιά με κάθε γυναίκα. 

Οι άντρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν τη φερόμενη ως δολοφόνο, ενω οδήγησαν στο τμήμα Κορωπίου τον 50χρονο άνδρα, ο οποίος ανά περιόδους διατηρούσε σχέσεις και με τις δύο γυναίκες.

Ο 50χρονος πριν δώσει κατάθεση στους άνδρες της ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικης έδειχνε να τα έχει χαμένα, ενω συνεχώς ρωτούσε τους αστυνομικούς εάν η πρώην σύζυγός του βρισκεται εν ζωή ή πέθανε.

Η 26χρονη πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.