Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έβαλε τα κλάματα η Σοφία Υφαντίδου, τερμάτισε στην 27η θέση (βίντεο)


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξέσπασε σε κλάματα μόλις ολοκληρώθηκε η προσπάθειά της

Η Σοφία Υφαντίδου τερμάτισε στην 27η θέση του έπταθλου, συγκεντρώνοντας συνολικά 5.613 βαθμούς έχοντας 13.99 στα 100 μέτρα εμπόδια, 1.65μ. στο ύψος, 12.97μ. στη σφαίρα, 26.23 στα 200 μ., 5.51 στο μήκος, 54.57 στο ακόντιο και 2:30.08 στα 800 μ.

Βέβαια η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο ακόντιο, καθώς ήρθε δεύτερη, όμως στα υπόλοιπα αγωνίσματα δεν τα κατάφερε όπως θα ήθελε.

Το χρυσό κατέκτησε η Τιάμ (Βέλγιο) με 6.810 βαθμούς, το ασημένιο η Ένις-Χιλ (Μ. Βρετανί) με 6.775 βαθμούς και το χάλκινο η Τίσεν-Ίτον (Καναδάς) με 6.653 βαθμούς.

Με την ολοκλήρωση της προσπάθειάς της, η Υφαντίδου δεν άντεξε και ξέσπασε μπροστά στην κάμερα εξηγώντας: «Δύσκολος αγώνας, με επηρέασε αυτό το πρόγραμμα, περίμενα ότι θα πάω καλύτερα, ήμουν χωρίς τον προπονητή μου, το πάλεψα παρά πολύ. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, νιώθω απογοητευμένη».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.