Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άνοιξε τις πύλες της η 2η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας (βίντεο&φωτο)


Πραγματοποιήθηκε χθες απόγευμα Παρασκευής με μεγάλη επιτυχία η τελετή έναρξης της 2ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας. Με την παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, πλήθους επισκεπτών, η τελετή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας Ιωήλ. 

Στη συνέχεια η Δήμαρχος Σκύδρας απηύθυνε χαιρετισμό καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η φετινή Εμποροπανήγυρη είναι πλουσιότερη με περισσότερους εκθέτες και εκθέματα, που αναπτύσσονται σε μεγαλύτερη έκταση, με φροντίδα και προσοχή στους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή εγκαινίων της 2ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ΟΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η....ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.
    ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΓΑΛΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ,ΑΛΛΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΙΣ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
      ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ 12ΠΟΝΤΟ.
      ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ Η΄ ΠΡΟΒΑΤΟ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ.
      ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΘΛΙΒΕΙ;
      Η ΤΕΩΣ ΚΡΑΤΑΙΑ ΣΚΥΔΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΞΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ.
      ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ

      Διαγραφή
  2. TO ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ:
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ;
    ΚΑΛΑ Ο ΔΑΝΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ. ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΕΤE ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε ρε κομπλεξικε, που να τη φτασετε γατακια....βραστε στο ζουμι και την κακια σας..στη Σκυδρα χθες εγινε χαμος και ζηλευουν οι ανυπαρκτες και ανυπαρκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή τα μαγαζιά σας δουλεύουν όλα ρολόι και κάνατε και εμποροπανύγηρι να έρθουν οι γύφτοι κια οι ξένοι να μοιράσετε τις πωλήσεις σας?
    Να δώ μετά το πανυγηράκι σας τα μαγαζιά πόσο θα δουλέψουν το χειμώνα . Και οι γύφτοι φεύγοντας να δούμε και πόσα σπίτια θα κλέψουν .
    Αυτή η χώρα αντί να πηγαίνει μπροστά κάθε χρόνο κάνει και ένα βήμα πίσω . Σαν τους τούρκους θα γίνουμε με τα παζάρια σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΑΖΝ ΩΣ ΕΜΠΟΡΟΖΩΟΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.
      ΤΩΡΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ .......ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ.

      Διαγραφή
  5. Κατερίνα το καλάμι και το πανηγύρι πάνε κοντά κοντά, ΑΝΑΣΤΑΣΗ μέσα στο καλοκαιρι δεν εχω ξαναδεί, σε λιγο θα αρχίσεις και εσύ τα έργα με τους πεζόδρομους, εδώ είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΜΤΖΗ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΟ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΛΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ...

      Διαγραφή
  6. Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Χ.Χ... ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΤΖΑΜΤΖΗ ΕΡΕ ΣΚΥΔΡΑΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπου δεν υπάρχει παράδοση παιδείας γίνονται αυτα τα ανούσια πανηγύρια της πλαστικής καρέκλας και του σουβλακιού χωρίς στόχο, ούτε νόημα και μάλιστα σε μια εποχή βαθύτατης κρίσης...Και διοργανώνεται η εκδήλωση σε μια περιοχή που κάποτε έσφιζε απο "ζωντανά" εργοστάσια και ανάπτυξη.... παραδίπλα ερηπωμένα εργοστάσια (Άρτεμις)...Και πιο πέρα η απίστευτη οικολογική καταστροφή απο τον μολυσμένο ποταμό Εδεσσαίο και το θανατηφόρα μολυσμένο ποτάμι που περνάει κάτω απο το κέντρο υγείας, που δεν σου αφήνουν καν να αναπνεύσεις...και η ίδια η πόλη ενας απέραντος σκουπιδότοπος.... Αυτα προς το παρόν δεν απασχολούν κανένα, καθώς τα επισκιάζουν για τα καλά το δωδεκάποντο, η καλοχτενισμένη, ο μαυρογιαλούρος, η πλαστική καρέκλα, ο παράνομος μικροπωλητής, το σουβλάκι και η τσίκνα... δηλαδή ότι δίνεις παίρνεις, λέει σοφά ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.