Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αθλητικές βραβεύσεις στη 2η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας (φωτο)


Το βράδυ του Σαββάτου στον χώρο της Εμποροπανήγυρις Σκύδρας πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στην οποία βραβεύτηκαν Σύλλογοι και Δημότες του Δήμου Σκύδρας, οι οποίοι έχουν προσφέρει στα αθλητικά δρώμενα του Νομού. 

Παρουσιαστής της βραδιάς ο πρόεδρος Σκύδρας Άκης Αντωνιάδης ο οποίος είναι και γυμναστής και παράλληλα προπονητής των κορασίδων στον Αριστοτέλη Σκύδρας. Παραβρέθηκε φυσικά και η Δήμαρχος Σκύδρας πλαισιωμένη από τους συνεργάτες της. 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιδείξεις TAE KWO DO και ΚΑΡΑΤΕ. Στην εκδήλωση ανάμεσα στους βραβευθέντες συλλόγους και οι ποδοσφαιρικοί Σύλλογοι της Δόξας Μαυροβουνίου, Μ.Αλ.Αρσενίου, Ν.Αετού Σκύδρας και ο τεχνικός του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ Βαγγέλης Ντίσιος που ανέδειξε την ομάδα του πρωταθλήτρια της Α1 κατηγορίας στην Ημαθία. 

Το δικό του βραβείο πήρε και ο βολεϊμπολίστας Γιάννης Παντακίδης, ο χρυσός Παραολυμπιονίκης Αναστάσιος Τσίου, με τον προπονητή του Κώστα Φερφελή και οι αθλητικοί Σύλλογοι ΠΕΛΛΑΙΟΣ, ΠΑΝΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ και TAE KWO DO ΑΡΣΕΝΙ.

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Η ΔΗΜΑΡΧΕΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΘΕΣ-ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟ-ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΪ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΘYΜΟΥΣΕ.
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ KAI OXI ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ....ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκη καλής τιμήθηκε πρωταθλήτρια Χαρούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάρη σταματά να γράφεις ανώνυμα, ακόμη δεν μπορείς να χωνέψεις ότι χάσατε τις εκλογές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρα κάνεις ένα μεγάλο λάθος , ο Βαγγέλης δεν πήρε πρωτάθλημα στην Α1 Ημαθίας , μόνο στα μπαράζ έκανε προπονητής κ βγήκε γ εθνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ: Χ@@Ο ΠΑΙΔΙ.....ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η νικη καλης πηγε να μαζεψει ραδικια !!!!χαρουλα!!!!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.