Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άρεσε ο Αλμωπός στη φιλική νίκη με 3-1 επί του Κεραυνού Επισκοπής (φωτο&βίντεο)


Ανεβάζει ρυθμούς ο Αλμωπός ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο πρώτο του φιλικό μέσα στην Αριδαία επικρατώντας του Κεραυνού Επισκοπής με 3-1.

Ο Αλμωπός έβγαλε ενέργεια από το α' μέρος, είχε πολλές φάσεις για γκολ, σκόραρε σε 3 από αυτές και άφησε ικανοποιημένους όσους βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό ο Κιουλτσόπουλος με ένα πολύ όμορφο σουτ. Σε μία από τις λιγοστές φάσεις που κατάφερε να κάνει η ομάδα της Επισκοπής ισοφάρισε με τον Παραστατίδη στο 20ο λεπτό με ένα φανταστικό σουτ.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου όμως και ύστερα από ωραία προσπάθεια των παικτών του Αλμωπού, η μπάλα έφτασε στον Τσιμτσιρίδη που πέτυχε κι αυτός με ωραίο σουτ ένα πολύ ωραίο γκολ κάνοντας το 2-1.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε όταν σε μακρινό σουτ του Καμπάνη η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της Επισκοπής και ο νεαρός Σιδώρης (υπό δοκιμή παίκτης) μ'ένα άγγιγμα την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Αύριο η ομάδα του Αλμωπού αγωνίζεται σε νέο φιλικό παιχνίδι στην έδρα του Μακεδονικού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα τα γκολ της φιλικής αναμέτρησης μέσα από την κάμερα του karatzova.com:

Διαιτητής:  Δεμερτζής (Μίσκος-Δέλλιος)
Αλμωπός Aριδαίας: Εϊτζάν (υπό δοκιμή), Αβραμίδης, Κουτρούμπαλος, Παντελίδης, Κοβάτσης, Λαζ. Ελευθεριάδης, Παπαζούδης, Τσιμτσιρίδης, Καπουσούζης, Ζαρογιάννης, Κιουλτσόπουλος.
Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Καραγιαννίδης, Μουρατίδης, Μιχαηλίδης, Παπασυμεών, Καμπάνης, Σιδηρόπουλος και Σιδώρης.

Κεραυνός Επισκοπής: Λύκα, Μανδάλης, Λέσκας, Μπλιόκας, Βοτάρης, Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Εμμανουλίδης, Παραστατίδης, Ουρούτσι, Σαμιώτης.
Στο β' ημίχρονο έπαιξαν: Σταματίαδης,Ντελής. Ντελοσάνι και Μάρκου.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Κιουλ τζάμπα θα σε φάει ο αλμωπος αξίζεις περισσότερα

    ΥΓ είσαι παικτάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη βιαζεσαι.Κατσε μια χρονιά να μας τρελάνει πρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.