Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Γερμανία στέλνει 3.000 πρόσφυγες στην Κρήτη!


Περί τους 3.000 πρόσφυγες στέλνει η Γερμανία στην Ελλάδα - και συγκεκριμένα στην Κρήτη - κάνοντας χρήση του κανονισμού Δουβλίνο 3, που προβλέπει ότι κάθε χώρα μέλος της ΕΕ μπορεί να στείλει σε άλλο κράτος της Ενωσης όσους πρόσφυγες θεωρεί υπεράριθμους στο έδαφός της.

Οι πρόσφυγες αναμένεται να έρθουν αεροπορικώς, αρχικά στο Ηράκλειο και τα Χανιά, τον προσεχή Δεκέμβριο, όπως μεταδίδει σε ρεπορτάζ του  το ekriti.gr.

Την απόφαση αυτή της Γερμανίας υιοθέτησε η ελληνική κυβέρνηση και ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου με επικεφαλής τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος προήδρευσε της περιβόητης σύσκεψης στο Ηράκλειο και προανήγγειλε τη μεταφορά χιλιάδων προσφύγων στην Κρήτη. 

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του του στο Ράδιο Κρήτη ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής κ. Νότης Μαριάς.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, το πραγματικό κόστος που έχει επιβαρυνθεί η χώρα μας από την έναρξη της εισροής προσφύγων, ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, διέθεσε μέχρι τώρα για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα 330 εκατομμύρια ευρώ, όχι όμως στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά σε Μ.Κ.Ο., εκ των οποίων τα περισσότερα σε Μ.Κ.Ο. του εξωτερικού.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΟΥΒΛΙΝΑ;
    THN ΑΠΟΦΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ....ΘΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΝΑΙ ΣΤΑ ΗΟΤ SPOT ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ;
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΑ Β. ΣΥΝΟΡΑ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΑΤΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    ΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΟΠΟΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.