Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Για 3 χρόνια βασικός χορηγός στον Αερωπό η εταιρία Φέτα Χριστάκης


Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αερωπού για τη νέα σεζόν

Ο Αερωπός  Έδεσσας με αισιοδοξία και πέντε νέους φιλόδοξους παίκτες ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη  νέα σεζόν της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, μαζί με όλο το περσινό δυναμικό  πλην του Αποστολίδη.

Για 3 χρόνια βασικός χορηγός στον Αερωπό θα είναι η εταιρία Φέτα Χριστάκης

Τα δύο αδέρφια που είναι και ιδιοκτήτες της εταιρίας μας δήλωσαν:

Είμαστε περήφανοι για τον Αερωπό και την μεγάλη προσπάθεια που κάνει εκπροσωπώντας την πόλη μας και το νομό στην Α1 Εθνική.  Οι φιλικές και άριστες σχέσεις με όλα τα πρόσωπα του ΔΣ μας έφεραν κοντά στην ομάδα. Μια μικρή πόλη σαν την Έδεσσα καταφέρνουμε να έχουμε μια ομάδα καταξιωμένη στην Α1 Εθνική να αγωνίζεται με αξιώσεις πολύ μεγάλες ομάδες με βαριά φανέλα και χιλιάδες ευρώ. Εμείς από την πλευρά μας βοηθάμε και στηρίζουμε την μεγάλη προσπάθεια τον Αερωπό τόσο οικονομικά όσο και ηθικά στο δύσκολο αγώνα που κάνουν οι άνθρωποι του συλλόγου, που πραγματικά κάνουν κάνουν πολλές θυσίες και αγώνα για την ομάδα της πόλης μας και δικαίως την αποκαλούν «Το καμάρι της πόλης».

Παρόλη την αγάπη για την ομάδα μας δυστυχώς λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και εκτός συνόρων δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στους αγώνες αλλά το μυαλό μας είναι εκεί και ενημερωνόμαστε πλήρως για την ομάδα. Πιστεύουμε ότι φέτος η ομάδα ενισχύθηκε με νέους και φιλόδοξους παίκτες και είμαστε σίγουροι με την δουλειά του προπονητή μας και του ΔΣ η ομάδα θα είναι αξιόλογη και θα έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία. 

Τέλος ευχόμαστε ολόψυχα να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς και κάνουμε έκκληση στο φίλαθλο κοινό της ομάδας να είναι όπως πάντα δίπλα στην ομάδα γιατί πραγματικά γίνεται μια αξιέπαινη προσπάθεια και αυτή η ομάδα αξίζει εκεί που βρίσκεται.


Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. 1ον ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    2ον ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.