Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέχρι 4 Οκτωβρίου η υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας


Από την Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Τελευταία παράταση έως την 4η  Οκτωβρίου 2016 της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας των κατοίκων εσωτερικού, για τους Προκαποδιστριακούς Δήμους/Κοινότητες των Καλλικρατικών Δήμων Πέλλας και Σκύδρας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την απόφαση του ΔΣ της εταιρίας ΕΚΧΑ ΑΕ (695/7/26-7-2016).

Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο λήγει επίσης στις 4-10-2016.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν τη δήλωσή τους στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr

Επισημαίνουμε στους πολίτες ότι η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική βάσει νόμου άλλως επέρχονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Τα ακίνητα τα οποία δεν θα δηλωθούν κατά τη διάρκεια της κτηματογράφησης, θα καταγραφούν στις Αρχικές Εγγραφές ως «αγνώστου ιδιοκτήτη» και εφόσον δεν πραγματοποιηθούν οι σχετικές διορθώσεις στις προβλεπόμενες προθεσμίες, θα περιέλθουν στο Ελληνικό Δημόσιο. Συνεπώς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, οι δικαιούχοι να προσέλθουν το αργότερο έως την ημερομηνία λήξης της παράτασης, δηλ. έως την 4η Οκτωβρίου, για να υποβάλλουν την δήλωση τους, διαφορετικά θα απαιτηθεί μεγαλύτερο κόστος και περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Οι περιοχές (προκαποδιστριακοί ΟΤΑ) στις οποίες πραγματοποιείται η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας και τα αρμόδια γραφεία εμφανίζονται αναλυτικά παρακάτω:

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΠΡΟΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΙ/ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ:
ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ, ΑΓΡΟΣΥΚΕΑΣ, ΑΘΥΡΩΝ, ΑΚΡΟΛΙΜΝΗΣ, ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ, ΑΞΟΥ, ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ, ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ, ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΔΑΦΝΗΣ (τέως κοιν. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΔΡΟΣΕΡΟΥ, ΔΥΤΙΚΟΥ, ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ, ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΗΣ, ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, ΛΑΚΚΑΣ, ΛΙΠΑΡΟΥ, ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ, ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ, ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΗΣ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ, ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ, ΠΕΛΛΗΣ, ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ, ΡΑΧΩΝΑΣ, ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ (ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ).
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ:
Δ & Μ. Παπαδοπούλου & Παπαϊωάννου, Τ.Κ. 58100, Γιαννιτσά, τηλ.2382083333

Β. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΠΡΟΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΙ/ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ:
ΑΝΥΔΡΟΥ, ΑΡΣΕΝΙΟΥ, ΑΣΠΡΟΥ, ΔΑΦΝΗΣ (τέως κοιν. ΔΑΦΝΗΣ), ΚΑΛΗΣ, ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ, ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΚΡΑΝΕΑΣ, ΜΑΝΔΑΛΟΥ, ΠΕΤΡΑΙΑΣ, ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΣΚΥΔΡΑΣ.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ:
Αργυρουπόλεως 14-16, ΤΚ 58500, Σκύδρα, τηλ. 2381052300

Ωράριο Λειτουργίας Γραφείων
Καθημερινά 08:00-16:00
και κάθε Τετάρτη  08:00-20:00
Για πληροφορίες επισκεφθείτε το www.ktimatologio.gr ή καλέστε το 210 6505600 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.