Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδηλώσεις για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο στους Αρχαιολογικούς Χώρους της Πέλλας


Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού γιορτάζει κάθε χρόνο την αυγουστιάτικη Πανσέληνο και διοργανώνει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό και σας προσκαλεί την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016, στις 21:00 να απολαύσουμε το ολόγιομο φεγγάρι στις ακόλουθες εκδηλώσεις:
1. Στον Αρχαιολογικό Χώρο της Πέλλας* για μια ξεχωριστή «Βραδιά πανσελήνου με jazz μουσική», με το TRIO JAZZ των: 
Γιώργο Κοσίδη (πιάνο και φωνητικά), Χρήστο Κοσίδη (jazz βιολί) και 
Βασιλική Αλεξίου (φωνητικά). 

Την τεχνική υποστήριξη προσφέρουν ο Δήμος Πέλλας, η ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας, ο Μορφωτικός και Περιβαλλοντικός Όμιλος Πέλλας «Η Αρχαία Πέλλα» και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Πέλλας.

2. Στον Αρχαιολογικό Χώρο του Λόγγου* Έδεσσας, με την συναυλία «Νύχτα Jazz με την πανσέληνο» με τους DIEGO RIVERA και OLEG CHALY TRIO των:
Diego Rivera (τενόρο σαξόφωνο), Oleg Chaly (πιάνο), Giannis Papatriantafillou (κοντραμπάσο) και Giorgos Klountzos-Chrysidis (τύμπανα). 
Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας.

3. Ο Ναός της Παλαιάς Μητρόπολης Έδεσσας θα είναι επισκέψιμος έως τις 23:00. 

* Η είσοδος για το κοινό στους αρχαιολογικούς χώρους που θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτή από τις 20:00 έως τις 24:00
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.