Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μουζάλας - Κυρίτσης: Ανυπόστατα τα περί μεταφοράς προσφύγων από Γερμανία σε Κρήτη


Κατηγορηματικά διέψευσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας τις αναφορές περί μεταφοράς στην Κρήτη 3.000 μεταναστών που κρίθηκαν υπεράριθμοι από το Βερολίνο, στη βάση της συνθήκης Δουβλίνο 3.

Μιλώντας στο site Cretalive, ο κ. Μουζάλας χαρακτήρισε «ψευδέστατα και εκ του πονηρού» τα σενάρια.

«Δεν ξέρω πώς ακριβώς ξεκίνησαν αυτά τα σενάρια. Αλλά είναι ψευδέστατα και εκ του πονηρού. Προσπαθούν να δημιουργήσουν πανικό και πρόβλημα στη σχέση μας με την Ευρώπη και με αυτή την έννοια τα χαρακτηρίζω και αντιπατριωτικά. Δεν υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας», προσέθεσε ο Υπουργός.

Νωρίτερα τις αναφορές είχε διαψεύσει η κυβέρνηση, μέσω του εκπροσώπου του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης, Γιώργου Κυρίτση.

Ο κ. Κυρίτσης χαρακτήρισε «παντελώς ανυπόστατες» τις συγκεκριμένες αναφορές, με ανάρτησή του στο Twitter.

Το θέμα ξεκίνησε μετά από δημοσίευμα σε τοπική ιστοσελίδα, σύμφωνα με το οποίο η Γερμανία, κάνοντας χρήση του κανονισμού Δουβλίνο 3, αποφάσισε να στείλει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη πάνω από 3.000 πρόσφυγες που έκρινε ως υπεράριθμους στο έδαφός της.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.