Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατερίνα Ιγνατιάδου: "Θερμά συγχαρητήρια στον Ποντιακό Σύλλογο Ριζού"


Θερμά συγχαρητήρια στον Ποντιακό Σύλλογο Ριζού!! Ένας δραστήριος σύλλογος που τιμά την παράδοση και τον πολιτισμό, με πολύπλευρες δράσεις και ενέργειες. 

Θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο την Έφη Παπαδοπούλου, στα μέλη του ΔΣ, την Φανή, Άννα, Αλεξία, Έλλη, Σωτήρη, τον Στάθη Ευθυμιάδη και σ' όλους που στηρίζουν το σύλλογο. 

Θερμά συγχαρητήρια στους νεαρούς καλλιτέχνες βλαστάρια του Ριζού... Ως δημοτική αρχή είμαστε κοντά στο σύλλογο, αναγνωρίζοντας την προσφορά του, βεβαίως είμαστε και κοντά στο χωριό, ενδεικτικά μόνο σας αναφέρω ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η κατασκευή δικτύου ομβρίων στην τούμπα Ριζού και σε επόμενη φάση η κρασπέδωση και ασφαλτόστρωση της. 

Ένα μεγάλο έργο που θα υλοποιήσει η δική μας δημοτική αρχή, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο το οικονομικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούμε.

Ολοκληρώνεται η μελέτη της αποχέτευσης και θα διεκδικήσουμε την εκτέλεση της στο νέο ΕΣΠΑ, ολοκληρώνεται η μελέτη ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδοποίας 2 χιλιομέτρων,  μέσω Leader, είναι έτοιμη η μελέτη κατεδάφισης των 2 υδατοπύργων ύδρευσης και διεκδικούμε την ένταξη τους σε πρόγραμμα της περιφέρειας. 

Διαμορφώσαμε αγροτικές οδούς, ρίξαμε 30 φορτηγά χαλίκι, διανοίξαμε αγροτικούς δρόμους με γκρέιτερ, ρίξαμε τσιμέντα μπροστά στην εκκλησία, το σχολείο, επισκευάσαμε τη σκεπή του νηπιαγωγείου, το βάψαμε, δώσαμε τα χρώματα για τη βαφή των καγκέλων, περάσαμε τριφασικό ρεύμα στο δημοτικό σχολείο, επισκευάσαμε τα κουφώματα, αγοράσαμε ντουλάπα air condition, αγοράσαμε projectora, κάναμε καινούργιους διαδρόμους στα κοιμητήρια, αντικαταστήσαμε τον εξαερισμό του πνευματικού κέντρου, κάναμε 2 γέφυρες στην κτηματική περιοχή, επισκευάσαμε τη σκεπή του παιδικού σταθμού, το βάψαμε, αγοράσαμε καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές, καινούργιο εκπαιδευτικό υλικό, διαμορφώσαμε με επένδυση πέτρας τους διαδρόμους, τοποθετήσαμε καινούργια φωτιστικά στο δρόμο Ριζού - Πετριάς, τοποθετήσαμε καινούργια υποβρύχια αντλία στην ύδρευση, παραγγείλαμε inverter για την ύδρευση και πόσσες άλλες καθημερινές μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις, καθαρισμοί, επισκευές κ.α....και συνεχίζουμε με τους άξιους συνεργάτες μου, τον πρόεδρο του χωριού Μπάμπη Φαντίδη, το τοπικό συμβούλιο, τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, Γιάννη Θεοδοσίου, τους οποίους και θέλω να ευχαριστήσω για την ακούραστη και ανιδιοτελή προσφορά τους!!

Κατερίνα Ιγνατιάδου
Δήμαρχος Σκύδρας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.