Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκίνησε ο Ορφέας Ριζαρίου! (φωτο)


Την προετοιμασία ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν ξεκίνησε η ομάδα του Ορφέα Ριζαρίου τη Δευτέρα 8 Αυγούστου. 

Με ολοκαίνουριο τεχνικό στην ηγεσία τον Βάϊο Στεργιόπουλο που όπως όλα δείχνουν σιγά σιγά εδραιώνεται στα προπονητικά δρώμενα της περιοχής, αφού είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες.


Το ρόστερ της ομάδος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, κάτι το οποίο αναμένεται μέχρι τις 18/8. Στο ήδη υπάρχων ρόστερ έχουν προστεθεί μέχρι στιγμής 4 παίκτες. 


Ο 20χρ.μεσοεπιθετικός Σιόγκας Χρήστος από τον Άρη Νησίου, ο 20χρονος Αλεξιάδης Ιωσήφ από την Φλαμουριά στην θέση του στόπερ, ο μέσος Γιάννης Χρυσάφης που επέστρεψε στη βάση του και ο νεαρός 17χρ. αμυντικός Υψηλάντης Χρήστος που αναδείχθηκε από την Ακαδημία του Ριζαρίου.

Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αφού το επιμελείται προσωπικά ο φροντιστής Μάκης Μαυρίδης σε καθημερινή βάση με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος αν είναι αξιοζήλευτος και να αποτελεί στολίδι και σίγουρα κορυφαίο του Νομού.

Κοντά στην ομάδα βρίσκεται συνεχώς ο δραστήριος πρόεδρος Βασίλης Ποζαρλής πλαισιωμένος από μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα του χωριού τους και κάνουν το καλύτερο δυνατόν για την ανάδειξη της.


Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.