Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Πέτρος Ντιντιλάς από την Ακαδημία Γιαννιτσών στην ΠΑΕ Βέροια!


Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση πως ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της ο Πέτρος Ντιντιλάς γεννηθείς το 2000 , ύψος 1.81cm, βάρος 71 kg από την ομάδα ΝΕΩΝ της Ακαδημίας μεταγράφεται στην Κ17 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Ο Πέτρος ήταν βασικός Τερματοφύλακας της ομάδας Νέων της ΑΑΓ με μια πάρα πολύ καλή παρουσία. Ιδιαίτερα την τελευταία χρονιά ωρίμασε ακόμα περισσότερο. Στην τελική φάση ήταν εκείνος που χάρισε την νίκη στον μικρό τελικό με φανταστικές ενέργειες και αποκρούοντας 3 πέναλτι κόντρα στον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ήταν στέλεχος της μεικτής Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Πέλλας , ενώ πρόσφατα προσκλήθηκε και πείρε μέρος σε καμπ της Espanyol Barcelona στην Ισπανία.

Ευχόμαστε στον Πέτρο να επιτύχει τους στόχους του και συγχαίρουμε τους γονείς για την προσπάθεια στήριξης που του παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια. Πέτρο να είσαι πάντα υγιείς και να έχεις καλή πορεία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.