Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Η μουσική εκδήλωση της φιλαρμονικής του Γ΄Σώματος Στρατού (φωτο)


Μια ξεχωριστή βραδιά χθες Πέμπτη 25 Αυγούστου για τους Εδεσσαίους στην αυλή της λέσχης αξιωματικών της Μεραρχίας στην Έδεσσα. Απόλαυσαν τη συναυλία της φιλαρμονικής του Γ΄ Σώματος στρατού που ερμήνευσε τραγούδια ελαφρολαϊκά, ρεμπάτικα από το ελληνικό πεντάγραμμο  και τραγούδια ξένων δημιουργών. 

Συγχαρητήρια στο διοικητή στρατηγό Δημήτρη Γλυμή και τους συνεργάτες του, διότι απέδειξαν ότι ο στρατός δεν είναι μια απλή ξερή λέξη, αλλά έχει και την κουλτούρα του και την επικοινωνία του με τον πολίτη.

Δείτε φωτογραφίες από την μουσική εκδήλωση:

Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα τηλ: 6944500323


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΤΙΡΙΟ ΙΔΙΩΤΗ ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ, ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΠΟΛΗ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.
    ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ Μ΄ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΑ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΤΗΚΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
    ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΕΑ, ΤΟΠΟΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΛΕΩ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άριστο σχόλιο, οσο για το πάρκο αν δεν πέσουν λεφτά από προγράμματα μην ψάχνεις πολλά, ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ απαξιώνει τα πάντα, ράβε ξήλωνε και μετά πάρε δάνεια και ζήτα φράγγα από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, όποια και να ειναι. Καημένη δημότες.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.