Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύγκληση Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Έδεσσας


Σας προσκαλούμε στη δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Έδεσσας, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19.00  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Γνωμοδότηση και υποβολή προτάσεων προς το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με το προσχέδιο του Τεχνικού προγράμματος του Δήμου, οικονομικού έτους 2017.
2. Γνωμοδότηση και υποβολή προτάσεων για την κατάρτιση του προσχεδίου του Προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2017.

Σημειώσεις:

α) Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η συνεδρίαση για τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης επαναλαμβάνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ήτοι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 στον ίδιο τόπο.
β) Οι εισηγήσεις των ως άνω θεμάτων, προς ενημέρωση των μελών, αποστέλλονται ηλεκτρονικά.  
γ) Σε περίπτωση απουσίας παρακαλούνται τα τακτικά μέλη της Δ.Ε.Δ. να ενημερώσουν έγκαιρα τον Πρόεδρο της επιτροπής, προκειμένου να προσκληθούν και να συμμετάσχουν τα αναπληρωματικά μέλη.

Ο Πρόεδρος 
της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

Δημήτριος Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.