Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Απαράδεκτος ο εμπαιγμός των Κρυαβρυσσιωτών από τους συνήθεις γνωστούς πολιτικούς»


Πριν μερικούς μήνες τα τοπικά φερέφωνα του Συριζα  διαβεβαίωναν ότι το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης δεν θα καταργηθεί. Με έκπληξη οι κάτοικοι μαθαίνουν ξαφνικά ότι επίκειται Προεδρικό Διάταγμα για την οριστική κατάργηση του.   

Ο εμπαιγμός κι η κοροϊδία πρωτοφανής. Οι Κρυαβρυσσιώτες για ακόμη μία φορά αντιμετωπίστηκαν ως πολίτες β΄κατηγορίας, συνεχίζουν να αντιμετωπίζονται ψηφοθηρικά.

Η λύση είναι μία, να επανασυσταθεί ο Δήμος Κρύας Βρύσης , ώστε να ανακτήσει αυτοδίκαια όλα τα δικαιώματα του. 

Καταδικάζω απερίφραστα την προσπάθεια κατάργησης  του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, όπως επίσης και την συνήθη πολιτική πρακτική κοροϊδίας.
Κύριοι και κυρίες της Κυβέρνησης των Συριζανελ το ΣΑΝΟ τελείωσε.

Μακρίδου Αγάθη
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Αγαπητη μου κυρια δηλ. εισαστε της αποψης καθε κωμοπολη και εδρα Δημου; Γνωριζετε καθολου τα εξοδα; ή εσεις ταΐζετε το σανο που λετε εν' οψει των ερχομενων εκλογων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχεις καταλάβει κυρία μου ότι νεκρανάσταση δεν υπάρχει και αυτό που εκπροσωπείς είναι από καιρό πια νεκρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανατρίχιασα από την βαρύγδουπη και βαρυσήμαντη δήλωση του... πρωτοκλασάτου στελέχους του -πάλαι ποτέ- μεγάλου κόμματος. Πολιτική δεκαετίας ΄70 από νέους ανθρώπους. Δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ.
    ΔΕ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΟΤΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ;
    ΟΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Η΄ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΛΑ Η΄ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΡΙΑ.
    ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    Α!, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΑΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nα επιστρεψετε πρωτα τα θαλασσοδανεια του αποκομματος σας και μετα ζητηστε να μην κλεισουν υπηρεσιες. Εως τοτε παψτε γιατι δεν σας παιρνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ; ΠΟΣΟ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΥΡΙΝΑ; ΠΟΤΕ ΚΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ; ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΣ ΕΝΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
      ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ.....
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΑΝΕΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΚΩΝ, ΒΛΕΠΕ ΕΠΟΧΗ ΓΑΠ - ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΟΛΗ Η Ε.Ε ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ, ΤΟΤΕ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ Ν.Δ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ;
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΔΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ.
      ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΦΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.
      ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ;
      Η΄ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ;

      Διαγραφή
    2. οταν τα συμπυρηνα ειχαν τιμη ασφαλειας ,οταν ειχαμε την δραχμη, πριν το μααστριχ και προπαντος πριν μας βαλει με το ετσι θελω(-ουν) ο σημιτης στο πολυ οπως ακριβο (οπως αποδειχθηκε) ευρω!!!

      Διαγραφή
    3. οταν τα συμπυρηνα ειχαν τιμη ασφαλειας ,οταν ειχαμε την δραχμη, πριν το μααστριχ και προπαντος πριν μας βαλει με το ετσι θελω(-ουν) ο σημιτης στο πολυ οπως ακριβο (οπως αποδειχθηκε) ευρω!!!

      Διαγραφή
  7. τοπικά φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρύα Βρύση; μάλλον δεν είναι από εδώ η κυρία..!!!!!! Με τέτοιες "δηλώσεις" καλύτερα να διαβάζουμε το "ΚΕφάλαιο"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Η ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ Η ΕΙΣΘΕ ΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΚΡΥΑΒΡΥΣΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ασφάλεια του πολίτη είναι υπέρτατο αγαθό και προστατεύεται από το Σύνταγμα.
    Είναι υποχρέωση της κάθε ευνομούμενης Πολιτείας, απέναντι στους πολίτες της, ειδικά σε περιοχές με υψηλά ποσοστά παραβατικότητας.
    Το ενδιαφέρον που ορθώς έδειξαν κυβερνητικά στελέχη για άλλες περιοχές του Νομού, θα πρέπει να ισχύσει και για την Κρύα Βρύση, χωρίς να λάβουν υπόψη τους κομματικά κριτήρια.
    Η λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, είναι απαίτηση της τοπικής κοινωνίας και θα παρέχει κλίμα ασφάλειας στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής του κάμπου. Εξάλλου, η λειτουργία του στοιχίζει ελάχιστα στον κρατικό προϋπολογισμό.
    Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΩΣ ΠΑΣΟΚ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ? ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ.ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ. ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΝΤΡΟΠΗΣ.ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      ΙΩΣΙΦΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.