Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γλυκερία - Ντιλέκ Κοτς… ξεσήκωσαν την Ανατολική Αλμωπία! (φωτο&βίντεο)


Αυλαία χθες των 3ήμερων εκδηλώσεων «Λουντέμεια 2016» στον Εξαπλάτανο Πέλλας με δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες τη Γλυκερία από την Ελλάδα και τη Ντιλέκ - Κοτς από την Τουρκία να κλέβουν την παράσταση. 

Ασφυκτικά γεμάτος το βράδυ της Κυριακής ο προαύλιος χώρος του Γυμνασίου - Λυκείου Εξαπλατάνου, με τον κόσμο να διασκεδάζει απολαμβάνοντας και χορεύοντας στους ρυθμούς αξέχαστων Ελληνικών τραγουδιών. 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο Μορφωτικό Σύλλογο Εξαπλατάνου για την οργάνωση όλης της συναυλίας αλλά και όλων των εκδηλώσεων στα φετινά Λουντέμεια...

Πάρτε μια γεύση από την φανταστική χθεσινή βραδιά μέσα από την κάμερα του karatzova.com:

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη χθεσινή βραδιά στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. το γρουπ απο την Αριδαια ηταν καλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλα συγχαρητηρια στον συλογο που τρεχαν ολοι εδω κ βδομαδες για αυτο το αποτελεσμα.. σε ολους..που χαρισαν τον ελευθερο χρονο τους για να εξυπηρετησουν ολους εμας που ειδαμε αυτο το θεαμα απο κοντα..ο χωρος ειναι ενα στολιδι για το χωριο.. η καλυτερη επιλογη καλλιτεχνων.. καλη συνεχεια ευχομαι σε ολο το team του συλογου και του χρονου ολοι δυνακικα για να μη χαθει αυτο το τριημερο που εχει γινει θεσμος τα τελευταια χρονια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an i tourkalitsa itan mazi me tin antzela..xilia logia tha sernane gia tin antzela!! alla eytuxos eitan dipla stin megisti glikeria..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala pou einai o silogos kai fernoun tragoudistas..allios polly ekei den tha xerane ektos apo ta radia...pos einai to live tragoudi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. geia sou exaplatane..tou xronou tora..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε και το karatzova για τη στήριξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λουντέμη μόνο για σενα δεν γίνονται αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα... θα επρεπε να διαβαζουμε μερα νυχτα ποιηματα κ αφηγηματα του Μενελαου.. Δηλαδη καπιοι σαν εσενα π σχολιαζουν ΑΠΟΡΩ πως τα σκεφτεστε βρε παιδια? μονοι σας η με παρεα????????????????? Σπιρτουλιδες ειστε!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.