Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρύα Βρύση: Καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού δενδρύλλια κάνναβης (φωτο)


Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 50χρονου για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες (19-08-2016), εντοπίστηκε ο 50χρονος από τους αστυνομικούς το πρωί σε περιοχή της Κρύας Βρύσης και σε έρευνα που έγινε σε οικία που χρησιμοποιούσε διαπιστώθηκε στην αυλή του σπιτιού να καλλιεργεί 9 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1 έως 4 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Εντοπίστηκαν ακόμα 12 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε σε αγροτικές περιοχές της Ημαθίας, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του σε περιοχή της Πέλλας, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.