Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιάννης Σηφάκης κεντρικός εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ σε ενεργειακό νομοσχέδιο στη Βουλή‏


«Νέο καθεστώς στήριξης των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Συμπαραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας υψηλής απόδοσης - Διατάξεις για το νομικό και λειτουργικό διαχωρισμό των κλάδων προμήθειας και διανομής στην αγορά του φυσικού αερίου και άλλες διατάξεις» που κατατέθηκε στη Βουλή

Το νομοσχέδιο περιέχει αλλαγή του τρόπου στήριξης των Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με συμμετοχή τους στην αγορά προς όφελος της ανάπτυξης τους για να επιτευχθούν οι στόχοι της χώρας ως το 2020 αλλά και η προστασία του τελικού καταναλωτή από υπέρογκες χρεώσεις μέσω του ΕΤΜΕΑΡ. 

Ακόμη ρυθμίζει θέματα που απασχολούν τις ΑΠΕ λύνοντας ώριμα αιτήματα χρόνων. 
Ρυθμίζει θέματα φυσικού αερίου και εισάγει ρυθμίσεις Υπουργείου Περιβάλλοντος, Εσωτερικών, Εργασίας, Πολιτισμού και άλλες διατάξεις. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Απαντήσεις
    1. τι ΚΑΙ βρε έξυπνε; θα πάρει εκτός από το μισθό του, τις επιτροπές, συμβούλια, έκτακτα και λοιπές πληρωμές και άλλα λεφτά... Χαίρεται και σας το λέει όταν ο μισθός για 4 ωρο στην Αριδαία είναι 240ευρώ. Όταν συντοπίτες του ζουν με κάρτα σίτισσης.
      Σηφάκη δεν μας αφήνεις ήσυχους;; κατουράς και χαίρεσαι

      Διαγραφή
  2. ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ.
    ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΨΤΟ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΟΣΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τσιμπάτε........
    Το παραπάνω νομοσχέδιο περιέχει και κάτι άλλο και δεν γράφεται:
    Τι;
    Με διάταξη στο νομοσχέδιο για το φυσικό αέριο και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή τζαμιού στον Βοτανικό στον γνωστό χώρο που έχει παραχωρηθεί από το Πολεμικό Ναυτικό.
    Ρε μήπως ο παραπάνω είναι κεντρικός εισηγητής λόγω του μεγάλου και με πάθος αγώνα που έκανε για την τακτοποίηση των λαθρό ειδικά στο νομό μας;
    Καθόλου απίθανο μετά την εγκατάσταση τους και στην περιοχή μας με δικές ενέργειες να επαναλειτουργήσει το τζαμί της Έδεσσας ως τόπς λατρείας των κατατρεγμένων λαθρό.
    Αρρωστημένο μυαλό ο γράφων;
    Ποτέ δεν ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.