Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η προετοιμασία της Αναγέννησης Γιαννιτσών (φωτο)


Η προετοιμασία της ομάδας μας ξεκίνησε ομαλά με την πρώτη εβδομάδα να είναι αναγνωριστική και με την βαρύτητα να πέφτει στην προσαρμογή των αθλητών μας για την είσοδο στο βασικό στάδιο και την αξιολόγηση παραμέτρων φυσικής κατάστασης.
Κατά την πρώτη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν δοκιμασίες ( tests ) φυσικής κατάστασης για την αξιολόγησή της ώστε να υπάρχει πλήρη εικόνα των αθλητών μας. Κατά τις δοκιμασίες αξιολογήθηκε η αερόβια και αναερόβια ικανότητα, η ταχύτητα , η δύναμη ενώ η διατροφολόγος της ομάδας Γκίκα Ιωάννα ανέλαβε τις σωματομετρικές μετρήσεις.
Την δεύτερη εβδομάδα ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με διπλές προπονήσεις στο γήπεδο αλλά και επισκέψεις στο γυμναστήριο. Η ανάπτυξη ικανής αερόβιας ικανότητας αλλά και γενικής δύναμης ήταν τα βασικά σημεία των προπονήσεων.

Ευχαριστούμε το γυμναστήριο Perfect fitness club για την φιλοξενία του.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.