Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστολή Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Γιαννιτσών και Περιφέρειας στον Πρωθυπουργό


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 

ΠΡΟΣ: Εξοχότατο πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
1. Αξιότιμον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή (Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ) 
2. Αξιότιμον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο (Υπουργό Οικονομικών) 
3. K. Βουλευτές Ν. Πέλλας ΘΕΜΑ: Διαμαρτυρία για την μείωση του ποσοστού από 20% του νόμου Ν.2190/94 σε 15% στις προσλήψεις του δημόσιου τομέα και για τη συνεχιζόμενη ληστρική φοροεπιδρομή εις βάρος  μας.

Κύριε Πρωθυπουργέ:
      Δυστυχώς οι διωγμοί των πολυτέκνων οικογενειών συνεχίζονται και απ αυτή την συγκυβέρνηση. Νιώθουμε μεγάλη πίκρα που  μετατρέπεται σε οργή απέναντι σε όλους όσους ασκείτε πολιτική του «ποδαριού» απέναντί μας.
      Μετά την οικτρή οικονομική πολιτική που εφαρμόστηκε εις βάρος  μας και συνεχίζετε και εσείς (κατάργηση αφορολόγητου για τα τέκνα, επιβολή ΕΝ.Φ.Ι.Α ακόμη και για την πρώτη κατοικία μας , φόρο πολυτελείας για τα μεγάλα αυτοκίνητα που κατέχουμε εξ ανάγκης και το βαφτίζετε ως πολυτελή διαβίωση, κατάργηση ισόβιας σύνταξης ,των μεταγραφών των παιδιών μας κλπ) προτίθεστε να περιορίσετε το ποσοστό των πολυτέκνων που είχε εφαρμοστεί με τον νόμο 2190/94 από το 20% στο 15% αντί να το αυξήσετε.   Έτσι θα έπρεπε να πράξετε ως ένδειξη σεβασμού στον αγώνα που κάνουμε οι πολύτεκνοι κόντρα στο δημογραφικό κατήφορο που΄χει πάρει η δύσμοιρη πατρίδα μας .
      Σας παρακαλούμε να σκεφτείτε κάποια στιγμή λογικά και να μην πάρετε μια νέα κραυγαλέα λανθασμένη απόφαση εις βάρος μας. Να βάλετε στην άκρη του μυαλού σας ότι η κρίση που βιώνει η κοινωνία μας και περισσότερο απ΄ όλους  εμείς οι πολύτεκνοι,  μας κάνει να έχουμε μνήμη ελέφαντα και την κατάλληλη στιγμή θα σας δικάσουμε όπως κάναμε και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
     Απαιτούμε  το  σεβασμό και την προστασία  που ορίζει το άρθρο 21 του συντάγματος. Δεν είμαστε επαίτες. Είμαστε περήφανοι οικογενειάρχες που μας πνίγει το δίκιο και ανησυχούμε για το μέλλον των παιδιών μας.

Μετά τιμής 
Ο πρόεδρος
ΜΠΕΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Δες το https://www.youtube.com/watch?v=KI6gE_Qg7zI και μετά τα ξαναλέμε. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το 2010 η Ελλάδα χρεοκόπησε και πως όταν το 2015, τον Φεβρουάριο, ήμασταν έτοιμοι να βγούμε στις αγορές, ο σοφός ελληνικός λαός, θύμα λαϊκιστών, επέλεξε να πάει η Ελλάδα αρκετά χρόνια πίσω, τόσο λόγω οικονομικών όσο και λόγω "μεταναστευτικών ροών". Επίσης, πολύ βρώμικος μου φαίνεται ο ρόλος της Χρυσής Αυγής σε όλα τα παραπάνω (πέρα από τις βρισιές). Φάτε ελπίδα κορόιδα μαζί με τα ρωσικά... λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.