Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των μεταγραφών στο Μαυροβούνι


Η Διοίκηση της Δόξας Μαυροβουνίου με την ανακοίνωση της απόκτησης του Τάσου Σιδέρη που αποτελεί και την 11η μεταγραφή ολοκληρώνει τον κύκλο των μεταγραφών της για την φετινή περίοδο εκπληρώνοντας και την αρχική της ανακοίνωση για την απόκτηση των 11 παικτών από το πάνω ράφι. Με πολύ δυνατά ονόματα συμπληρώθηκε το νέο ρόστερ της ομάδος: Βαγγούρας, Μπουφόν, Πίκου, Παπανικολάου Στέφανος, Αποστολούδας Γιώργος, Αρσίν Σέχι, Τάντης Δημήτρης, Νάτσης Βασίλης, Αλέξης Κατιρτζόγλου, Σπύρος Φανιάδης και Τάσος Σιδέρης. 

Η Δόξα Μαυροβουνίου είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει με τον Σίμο Προδρομμίδη στην τεχνική ηγεσία και τον Γιώργο Τσάτση βοηθό-γυμναστή.

Μία μόνο εξαιρετική περίπτωση ακόμη μιας μεταγραφής παραμένει ανοικτή και είναι αυτή του υψηλόσωμου περιζήτητου επιθετικού Γιώργου Μουρουζίδη σε περίπτωση επικείμενης επιστροφής του.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
ο Πρόεδρος της Δόξας Μαυροβουνίου 
ΤΕΟ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.