Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Σηφάκης: Διατηρείται το Αστυνομικό Τμήμα Άρνισσας


Με βάση το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την «Αναδιάταξη – σύσταση και λειτουργία Περιφερειακών Υπηρεσιών ΕΛΑΣ και άλλες διατάξεις» το Αστυνομικό Τμήμα Άρνισσας συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του.

Η εξέλιξη αυτή ήταν αποτέλεσμα της αγωνιστικής διεκδίκησης των κατοίκων της Άρνισσας και της γύρω περιοχής (με κινητοποιήσεις και υπομνήματα) που υποστηρίχτηκε και από πολιτικούς παράγοντες σε επίπεδο Κοινοβουλίου αλλά και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο βουλευτής σε δύο συναντήσεις του με τον Υπουργό κ. Νικόλαο Τόσκα προσπάθησε πολύ για την μη κατάργηση του ΑΤ Άρνισσας με βάση ατράνταχτα επιχειρήματα ( ορεινή περιοχή με δυσκολίες πρόσβασης τους χειμερινούς μήνες, αύξηση πληθυσμού λόγω της λειτουργίας του Χιονοδρομικού, πλήθος αλλοδαπών εργατών γής κλπ ). 

Η δικαίωση της προσπάθειας αυτής αποδεικνύει ότι όπου υπάρχουν επιχειρήματα που να πείθουν η κυβέρνηση έχει ευήκοα ώρα. 

Αντίθετα τα επιχειρήματα που προβλήθηκαν για την διατήρηση και του ΑΤ Κρύας Βρύσης ήταν αδύναμα με δεδομένη την πεδινότητα της περιοχής και την πολύ μικρή απόσταση της Κρύας Βρύσης από τα Γιαννιτσά. 

Η αναδιοργάνωση και η ενίσχυση με προσωπικό και μέσα της αστυνομικής διεύθυνσης Πέλλας είναι απαραίτητες για την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στον πολίτη της Πέλλας. Υπάρχει υπόσχεση για ουσιαστικότερη ενίσχυση της δύναμης με μεταθέσεις τον Οκτώβριο και με επιστροφή μέσων που ανήκουν στην Α.Δ. Πέλλας αλλά βρίσκονται σε άλλους Νομούς της Βόρειας Ελλάδας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. ΤΖΑΚΡΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΕ ΕΦΑΓΕ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ.
      ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΕΙ Η ΝΤΟΡΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ, ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΟΡΤΣΑΡΟΥΝ ΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΝΕΦΟΣ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ ΑΡΝΙΣΣΑΣ.
      ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
      ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ Μ....Σ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ .
      ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΕΚΤΕΛΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΣΧΗΜΑ.
      ΤΩΡΑ ΟΣΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.
      ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

      Διαγραφή
  2. ξαναελα κρυα βρυση ομορφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤ ΑΤΝΙΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΕΔΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΡΥΑΣ-ΒΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΡΥΑΣ-ΒΡΥΣΗΣ ΚΑΙ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΡΟΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 70000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ .ΕΛΑ ΚΡΥΑ-ΒΡΥΣΗ ΣΗΦΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταθμός έγινε σηφακη μάθε να διαβάζεις τα σχέδια δεν εμεινε αστυνομικό τμημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτές τις μπούρδες αράδιαζες στο Τόσκα για την Κρύα Βρύση ρε Σηφάκη; Αδύναμος είσαι εσύ και όχι η Κρύα Βρύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να είμαι ειλικρινής αυτήν τη μπούρδα την περίμενα από έναν παπαρολόγο βουλευτή. Τελικά είχε δίκιο αυτός που σου έγραψε σχόλιο ότι είσαι σακαράκα, παλιούρα, σαπίλα του πελατειακού συστήματος, όπως και ο άλλος που σε είπε ότι είσαι ο πισινός της Τζάκρη. Την οποία δεν μπορείς να τη φτάσεις, ούτε στο μικρό της δακτυλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονας πολυ πονας!! θυμασαι ποιος πανηγυριζε οτι θα μεινει το ΑΤ στην Κρυα Βρυση; μηπως η Τζακρη; και ποτε σταματησε η Κρυα Βρυση να ειναι Δημος; μηπως παλι επι θητειας της ιδιας κυριας; τα επιχειρηματα σου φταινε;
      Φυσικα η Κρυα Βρυση ειναι πεδινη και κοντα στα Γιαννιτσα που πρεπει να γινει σοβαρο τμημα, μια περιπολια δεν μπορει να βγαλει, αντε καλα κρασια στους παλιους, απο αυτους τραβαει η Πελλα

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΣΗΦΑΚΗ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ. ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΡΥΟΒΡΥΣΙΩΤΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ; ΘΑ ΨΥΡΙΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

      Διαγραφή
    3. 9:35 ο βουλευτης μιλησε για αδυνατα επιχειρηματα ολων ( οσον αφορα την Κρυα Βρυση) για αντικειμενικους λογους. Αλλοι λεγανε το λυσανε και τους λιβανιζαν

      Διαγραφή
  7. Καλά ρε Σηφάκη επικαλείσαι το παλαιοκομματικό: κατόπιν των ενεργειών σου.
    Όλοι οι φορείς, ο δήμαρχος, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Καρασμάνης με παρεμβάσεις του στη βουλή, δεν εισακούστηκαν και εισακούστηκες εσύ; Φαίνεται πολύ σημασία σε δίνει η Κεντρική εξουσία! Κατάντησες να αντιγράφεις δελτία συναδέλφων σου, και να αναπαράγεις δελτία υπουργών. Η κατρακύλα σου δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ ουτε να διαβαζεις δεν ξερεις αγορι μου, διαβασε ξανα σε ρυθμο υπαγορευσης ( μηπως το καταλαβεις) το ΔΤ του βουλευτη, αντε δεν ειναι ΣΚΑΙ εδω..

      Διαγραφή
    2. Εσύ που γνωρίζεις γραφή και ανάγνωση είσαι έτοιμος για υπουργός Παιδείας.

      Διαγραφή
  8. Εσεις στον καμπο κοιμαστε, ο Σηφακης μια χαρα εκανε την χρησιμη δουλεια στα ορεινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σηφάκη πολύ καθυστερημένα θυμήθηκες να βγάλεις ανακοίνωση. Μέρες τώρα συζητάμε για το σχέδιο για τα αστυνομικά τμήματα. Είσουνα φαίνεται διακοπές όταν ανακοινώθηκε και δεν το πήρες χαμπάρι.

      Διαγραφή
  9. Ακούστε ποιους ψηφιζουμε η Κρ βρύση πληθυσμιακά υστερεί της Άρνισσα επίσης έχει λιγότερους εργάτες γης και είναι πεδινή καλά μας κανουν ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια κύριε Σηφακη.Εξαιτίας σας κρατήθηκε το Α.Τ.ΑΡΝΙΣΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας είναι καλά η Ντόρκα συνάδελφε. Με μας στην Κρύα Βρύση να δούμε τι θα γίνει.

      Διαγραφή
  11. Συγχαρητήρια κυρία Τσάκρη.Περασατε από το Α.Τ.Κρυας Βρυσης και δεν αγγιξατε.Μονο ίχνη αφησατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σηφάκη ζήσε τις στιγμές γιατί απλά η τυχαία παρουσία σου στη Βουλή έχει ημερομηνία λήξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιάννης κερνάει Γιάννης πληρώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εδοξάσθης κρυπτόμενος, ε..........οιηθης εμφανιζόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το 2010 εγινε πρόταση από την Αστ.Δ/νση Πελλας και την Ένωση Αστυνομικων υπαλλήλων...και οι δύο συμφώνησαν σε κατάργηση του Α.Τ.Κρυας Βρύσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ημερομηνία λήξης αγραμματε έχεις εσύ και μπύρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έγινε? Σου θίξαμε το κελεπούρι?

      Διαγραφή
    2. Η έννοια είναι μεταφορική και επειδή απ ότι βλέπω δεν έχεις κατανοήσει το σχόλιο θα σου το εξηγήσω: Όποτε γίνουν εκλογές οι πιθανότητες να ξαναμπεί στη Βουλή το φιλαράκι σου είναι μία στο εκατομμύριο!

      Διαγραφή
  17. Ποιος Σηφάκης ρε παιδιά; Όταν βγήκε στη φόρα το σχέδιο της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών τμημάτων αυτός κοιμόταν. Χαμπάρι δεν πήρε. Μέχρι και ο κολλητός του ο Θόδωρος (ο Αντιπεριφερειάρχης) δύο μέρες πριν απ’ αυτόν έβγαλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Και η Μακρίδου (πρώην ΠΑΣΟΚ) το ίδιο. Όταν ξύπνησε έβγαλε κι αυτός μια ανακοίνωση όπου ότι είχε σωθεί ήταν «κατόπιν ενεργειών του» και για ότι υπήρχε πρόβλημα «τα επιχειρήματα που είχαν προβληθεί ήταν αδύναμα» και έφταιγαν οι άλλοι. Τις γνωστές παπαριές του δηλαδή ως συνήθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.