Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ το έργο «Ανάκτορο Μεγάλου Αλεξάνδρου» Αρχαιολογίας Πέλλας


Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Βλαζάκη και συζήτησε μαζί της την προτεραιοποίηση των έργων του Υπουργείου για ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ ζητώντας την ένταξη του έργου « Ανάκτορο Μεγάλου Αλεξάνδρου» της Αρχαιολογίας Πέλλας.

Η σημασία του έργου αυτού για τον Ελληνικό πολιτισμό και για την Πέλλα είναι προφανής. 
Η κ. Βλαζάκη διαβεβαίωσε τον βουλευτή ότι το έργο «Ανάκτορο Μεγάλου Αλεξάνδρου» θα ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ. Απομένει να αποφασιστεί το μέγεθος του προϋπολογισμού με το οποίο θα ενταχθεί.

Ο βουλευτής, αφού εξέφρασε την ικανοποίηση τόσο του ιδίου, όσο και  όλων των κατοίκων της Πέλλας ζήτησε την ένταξη του έργου με τον μεγαλύτερο δυνατό προϋπολογισμό. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Άκου τι λέει, "με το μεγαλύτερο δυνατό προϋπολογισμό"!
    Μπακάλικο δηλαδή, με πολύ ή με ολίγη ζάχαρη.
    Βουλευτής να σε πετύχει. Καλά αυτό έργο δεν έχει προϋπολογισμό; Δεν έχει μελέτη; Δεν έχει τεχνικό δελτίο; Και εκφράζει και τη δική μου ικανοποίηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΤΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΟ

      Διαγραφή
  2. θέλει να προλάβει τη Ντόρκα, γιατί τον έχει όλο από πίσω. που να την φτάσει όμως; η Θεοδώρα είναι Θεά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουιζ: Ποιος χαλαει την πιατσα του παλιου συστηματος τους φωτο, κοροιδιλικι και ψηφιζομαστε χωρις να αλλαζει τιποτα 20 χρονια στο Νομο; σωστα φοβουνται, ο κοσμος σας ξερει καλα τους παλιους και θα το καταλαβετε καλα οταν ελθει η ωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντηση: Εσύ ΣΗΦΑΚΗ, που έγινες πιο παλιός από τους παλιους με ταχυρυθμα μαθήματα. Και ξέρεις κάτι? Κάθε αντίγραφο είναι χειρότερο!!! Και εσύ είσαι κακο αντίγραφο ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Απάτη. Ορθά να φοβασαι γιατί ο κοσμος καταλαβε τι μακακια εκανε και θα το καταλάβεις οσονούπω! Άλλαξε το ύφαλο ΣΟΥ γιατί είναι χυδαίο και προκλητικά βρώμικο

      Διαγραφή
    2. πια ώρα ρε τενεκε. που την άλλη φορά θα ψάχνεις τον δικό σου ψήφο στην κάλπη. σημείωσε το αυτό. να με θυμασαι

      Διαγραφή
    3. Ποναει απο τωρα; ο κοσμος τιμωρει την ανυπαρξια απο τα προβληματα του για 20 χρονια, τι πετυχατε για τον Νομο οι παλιοι; να τον κανετε τελευταιο στην Ελλαδα!! ααααα ξεχασα, κανατε ρουσφετια
      Τωρα που μειωθηκαν πολυ τα ρουσφετια τι θα κανετε; περαστικα

      Διαγραφή
    4. Περαστικά στο άθλιο στόμα σου! Όσο για τα ρουσφέτια ΣΟΥ μη μιλάς. Τα κάνεις σέ ταχυρυθμο ρυθμό. Πελατολόγιο έχεις σέ ρουσφετια.

      Διαγραφή
    5. σηφακη μην απαντάς στα σχόλια. εκτιθεσαι.κοτζαμ βουλευταρά και γλιφταρα αφού ότι και αν σου δώσουν το ψηφίζεις με τα μπουνιά μπας και κάτσεις σε υπουργική θέση. ναι σε ολα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.