Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενημέρωση για την προάσπιση της υγείας της γυναίκας στον Εξαπλάτανο


Ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης", πιστός στο ραντεβού του με τις γυναίκες της Αλμωπίας, διοργανώνει το προσεχές Σάββατο 6 Αυγούστου στις 6 μ.μ., ενημερωτική ημερίδα για την προάσπιση της υγείας της γυναίκας από παράγοντες που μπορεί να συντελέσουν σε εμφάνιση του Καρκίνου του Τράχηλου της Μήτρας. 

Όσες γυναίκες έχουν ήδη εγγραφεί και παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν το εξαιρετικό προνόμιο να εξεταστούν δωρεάν κάνοντας το HPV-DNA-TEST για την ανίχνευση του ιού των κονδυλωμάτων που προκαλεί καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας.

Πρόκειται για μία εντελώς ανώδυνη, ολιγόλεπτη διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί υπό την καθοδήγηση ειδικού ιατρικού προσωπικού και με απόλυτο σεβασμό της ιδιωτικότητας της εξεταζόμενης. Προσωπικές ερωτήσεις και ιατρικό ιστορικό δεν θα ζητηθούν. Τα τεστ θα συλλεχθούν απο το ιατρικό προσωπικό που θα βρίσκεται στον χώρο της εκδήλωσης και η κάθε Κυρία, αφού αφήσει το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό της, θα ενημερωθεί για τα αποτελέσματα του τέστ της με προσωπικό τηλεφώνημα απο το επιτελείο του αρμόδιου ιατρού (κ. Αγοραστού) χωρίς καμία εμπλοκή τρίτων ή δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον συνεδριακό χώρο του Δημαρχείου Εξαπλατάνου. Υπάρχει πρόβλεψη για επί τόπου χορήγηση και υποβολή στο τέστ, καθώς και παροχή του τέστ με υποδείξεις για το πως μπορεί να γίνει κατ'οίκον απο την κάθε ενδιαφερόμενη Κυρία αν δεν δύναται να το πραγματοποιήσει επί τόπου.

Πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία για ενημέρωση και θωράκιση της υγείας της γυναίκας και μάλιστα εντελώς δωρεάν, για μία πολυδάπανη, εν γένει, εξέταση. Τα δωρεάν τεστ που εξασφάλισε ο Σύλλογός μας, αφορούν 300 γυναίκες, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις εγγεγραμμένες. Υπενθυμίζουμε ότι η εξέταση αφορά γυναίκες μεταξύ των ηλικιών 25-55.

Ενημερώστε τις συζύγους,τις κόρες, τις μάνες, τις αδερφές σας. Η πρόληψη σώζει ζωές!!!!!

Με τιμή, 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.