Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επαγγελματικά βήματα η Δόξα Μαυροβουνίου


Η νεοφώτιστη ομάδα της Δόξας Μαυροβουνίου στην Α1 κατηγορία έχει θέσει υψηλούς στόχους και για την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο θέλοντας να εδραιωθεί στην υψηλή κατηγορία του Νομού. 

Έτσι μετά τα δυνατά μεταγραφικά ονόματα που ενίσχυσαν το ρόστερ της ήρθε η στιγμή να ενισχύσει και την τεχνική ηγεσία. Έτσι άμεσος συνεργάτης (ΒΟΗΘΟΣ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ) του τεχνικού Σίμου Προδρομμίδη για τη νέα χρονιά θα είναι ο Γιώργος Τσάτσης. Ο νεαρός γυμναστής με πτυχίο ΤΕΦΑΑ, γεννημένος το 1988 στην Κρύα Βρύση έχει βαρύ βιογραφικό αφού έχει διετελέσει προπονητής στην Ακαδημία Κρύας Βρύσης, στον Απόλλων Κρύας Βρύσης, στην Ακαδημία του Νηρέα Βέροιας και τα τελευταία χρόνια ήταν άμεσος συνεργάτης με τον έμπειρο τεχνικό Πέτρο Σεραϊδη. 

Με την προσθήκη αυτή στην τεχνική ηγεσία ο πρόεδρος της ομάδος θέτει ψηλά τον πήχη για τη νέα χρονιά. Η προετοιμασία της ομάδος θα ξεκινήσει την Πέμπτη 18 Αυγούστου στο γήπεδο του Μαυροβουνίου.

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Έχετε σκαση εκεί στην καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλος γυμναστης παιδια. συνεργατης του σεραιδη ηταν πολλα χρονια και στην δ εθνικη με την κρυα βρυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.