Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μόνο με αλλαγή της ΕΠΟ αρχίζει το πρωτάθλημα


Ο Σταύρος Κοντονής θα περιμένει την απόφαση της FIFA προετοιμάζοντας παράλληλα την επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος 

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: όσο υπάρχει αυτή η διοίκηση της ΕΠΟ, το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει! 

Η απόφαση για αναβολή της έναρξης της Σούπερ Λίγκα είναι δεδομένη από τον Σταύρο Κοντονή, εφόσον μέχρι τουλάχιστον την ερχόμενη Πέμπτη τότε δεν αλλάξει η διοίκηση της ΕΠΟ με απόφαση FIFA. Θα γίνει για λόγους ασφαλείας όπως όλες τις άλλες φορές. 

Μόνο με αλλαγή της ΕΠΟ, λοιπόν, θα αρχίσει το πρωτάθλημα, με τον Υπουργό να περιμένει μέσα στην εβδομάδα την απόφαση της FIFA, κάνοντας παράλληλα όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος.

Σημερα το πρωί, όπως αναφέρει το efsyn.gr, ο Κοντονής είχε συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα, Γιώργο Στράτο σε πολύ καλό κλίμα, και ενημερώθηκε για όσα έγιναν χθες στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με τον καταρτισμό των πινάκων διαιτητών από την ΚΕΔ. 

Ουσιαστικά πλέον από Τρίτη θα έχουμε εξελίξεις σε αυτό το θέμα, με τον Κοντονή να περιμένει την FIFAνα ορίσει προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ. Εφόσον αυτό γίνει τότε το πρωτάθλημα θα αρχίσει. Εφόσον δεν έχουμε τέτοια εξέλιξη θα υπάρξει αναβολή για λόγους ασφαλείας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.