Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιώργος Μπογδάνης σπάει τη σιωπή του και απαντάει στον κόσμο του Αλμωπού!


"Είμαι εδώ για να απαντήσω τόσο στις απορίες του κόσμου όσο και της σελίδας σας το karatzova.com, που μου δίνει τη δυνατότητα να το κάνω με τον δικό μου τρόπο.

Ξεκίνησα στην ομάδα του Αλμωπού το 1996 και παρέμεινα 19 χρόνια με μόνη διακοπή το διάστημα 99-00 όπου αγωνίστηκα στον Πανηλειακό ομάδα Α' Εθνικής τότε. Επέστρεψα και από το 2002 είχα την τιμή να φορώ το περιβραχιόνιο της ομάδας. Όλα αυτά μέχρι το τέλος του περσινού πρωταθλήματος όπου και επετεύχθη ο στόχος της ανόδου στη Γ' Εθνική, και μας γέμισε χαρά.

Ο μόνος με τον οποίο μίλησα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος ήταν ο προπονητής, όπως έγινε και με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας και σκοπός της συζήτησης ήταν το να αναφερθούν ποιοι είναι στόχοι του καθένα για την επόμενη χρονιά. Μετά από αυτό δεν είχα καμία επαφή με κανέναν από το Δ.Σ της ομάδας μέχρι τη στιγμή που μου ανακοίνωσαν την απόφαση τους. Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Αλμωπού ήρθε παράγοντας της ομάδας στο μαγαζί μου και μου είπε το εξής "σύμφωνα με απόφαση Δ.Σ και προπονητικού τιμ αποφασίσαμε να μην συμμετέχεις στην ομάδα".

Αισθάνθηκα βαθύτατα προδομένος και αδικημένος. Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα για μένα ήταν κομμάτι της καθημερινότητας μου, κομμάτι της ζωής μου και νόμιζα πως είχα καταφέρει να είμαι και εγώ κάτι για την ομάδα, δεν φανταζόμουν ποτέ πως τα πράγματα θα τελείωναν έτσι.

Με ενοχλεί πολύ το γεγονός ότι δεν είχαν τίποτα να συζητήσουν μαζί μου. Ποτέ δεν είχα τεράστιες απαιτήσεις από τον Αλμωπό απλώς τα αυτονόητα για να υπάρχει μια ομαλή, ανταποδοτική συνεργασία. Ποτέ δεν παρίστανα τον αρχηγό ή τη φίρμα της ομάδας και ούτε και τώρα ζήτησα να είμαι πρωταγωνιστής, ήθελα απλώς να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ μια τελευταία χρονιά με την ομάδα που αγάπησα στην Γ' Εθνική, να συμπληρώσω 20 χρόνια Αλμωπός ,να κλείσω την καριέρα μου και να αποχαιρετήσω τον κόσμο της ομάδας μέσα στο γήπεδο εκεί όπου γνωριστήκαμε. Κάποιοι επέλεξαν να μου στερήσουν αυτό το όνειρο, να με πετάξουν έξω από αυτή τη μεγάλη στιγμή της ομάδας, θεωρώντας με λίγο; Θεωρώντας πως στα 36 μου δεν ξέρω πια να παίξω την μπάλα που αρμόζει σ αυτή την κατηγορία; Γιατί τους ήμουν βάρος; 

Δεν ξέρω, ακόμα δεν ξέρω και τώρα πια με τον τρόπο που έγιναν τα πράγματα ούτε και θέλω να μάθω ποιές ήταν οι αιτίες που τους οδήγησαν σ αυτή την απόφαση. Ξέρω όμως πολύ καλά πως υπάρχουν άνθρωποι που με συμπαθούν και από την άλλη άνθρωποι που δεν με ήθελαν για κανέναν λόγο στον Αλμωπό. Οκ τα κατάφεραν το δέχομαι και προχωράω χωρίς μικρότητες και κακίες γιατί απλά δεν μπορώ να είμαι αλλιώς.

Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να ανοίξω μέτωπο με κανέναν, ούτε και να φωτογραφίσω τους ανθρώπους που θεωρώ υπεύθυνους γι αυτό τον άθλιο τρόπο συμπεριφοράς στο πρόσωπο μου που πήρα ως ανταμοιβή για τα χρόνια μου στην ομάδα. Καθένας σ'αυτή τη ζωή κάνει τις επιλογές και έχει κάθε δικαίωμα να τις κάνει. Θα μου επιτραπεί όμως να έχω και εγώ το δικαίωμα μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας να αποφασίσω μόνος μου το πότε θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, το αν η ηλικία μου ή τα κιλά μου επιτρέπουν να κλωτσάω ακόμα καλά τη μπάλα. Είμαι ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού μου και η πείρα μου, μου λέει πως σίγουρα θα μπορούσα να σταθώ με όλη μου την ψυχή για άλλη μια χρονιά στην ομάδα και να κάνω έστω και ελάχιστες αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κάτι καθώς φάνηκε πως υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν κάθετα με την άποψη μου.

Ο μόνος λόγος που θέλησα να μιλήσω αυτή τη στιγμή είναι για να δώσω τις απαντήσεις που ζητά ο κόσμος του Αλμωπού. Όλον αυτό το κόσμο θέλω να τον ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου για όλες τις στιγμές που περάσαμε τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα, στα καλά και στα άσχημα, στα πάνω και στα κάτω της ομάδας μας. Ο κόσμος της Αλμωπίας που ξέρει ποιος είναι ο Μπογδάνης και αν στάθηκε όπως έπρεπε στην ομάδα μου δείχνει πως είναι μαζί μου και βρίσκει άδικη την συγκεκριμένη απόφαση και ειδικά την συγκεκριμένη στιγμή.

Δεν έχω την διάθεση για διάλογο με κανέναν το μόνο που θα ήθελα κλείνοντας είναι να εκφράσω μια προσωπική απορία στους ανθρώπους που τώρα κόπτονται για το καλό της ομάδας και κάνουν αυτές τις άψογες κινήσεις για να την οδηγήσουν ψηλά: "Kύριοι πιστοί και φανατικοί <<Αλμωποί>>, που ήσασταν όλα αυτά τα χρόνια όταν η ομάδα έπαιζε σε άδεια γήπεδα, όταν διοικούσαν ανύπαρκτες διοικήσεις, όταν υπήρχε φαγωμάρα και μηδενικό μπατζετ;;; Eίμαι πολλά χρόνια εκεί και δεν θυμάμαι να σας έχω δει στις κερκίδες..."

Μπορεί αυτά που λέω να ενοχλήσουν κάποιους αλλά νομίζω πως μπορώ και εγώ για μια φορά να ενοχλήσω...ήμουν εκεί σχεδόν 20 χρόνια και ποτέ δεν προκάλεσα ούτε δημιούργησα φασαρία γύρω από το όνομα μου και ας έχω συνεργαστεί με τόσους διαφορετικούς ανθρώπους, πάντα έκανα πιστά την δουλειά μου και νομίζω πως αυτό μου το αναγνωρίζει ο κόσμος και αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει και με χαροποιεί γιατί αυτός ο κόσμος είναι ο ιστορικός Αλμωπός!

Παραμένω πάντα ένας πιστός οπαδός της ομάδας του Αλμωπού και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς. Θα αγαπώ πάντα αυτή την ομάδα όσο ψηλά ή χαμηλά και αν την φτάσετε γιατί έτσι έχω μάθει.

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την συμπαράσταση που έλαβα αυτό το διάστημα."

Γιώργος Μπογδάνης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

45 comments:

  1. Όλη η σύγχρονη ιστορία του Αλμωπού σε ένα πρόσωπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. respect στον μεγαλο μας αρχηγο ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΓΔΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πι σημαίες μένουν παντα στ ιστό τους τεράστιος σιμπεχτης κ χαρακτήρας ο γιωργος ομπογδανης αλλα κ ο Άρης ο Χρήστου

      Διαγραφή
  3. Kryma Giwrgo exeis polla dikia kai se katalevo enas (antipalos) sou sta gipeda.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή σας κύριοι !
    Απο έναν παλιό φίλο της ομάδας,
    πολυ παλιό φίλο.
    Μονο ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πω? Έτσι όπως το φαντάστηκα τον τελείωσαν με τον πιο χυδαίο τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οτι να ναι κανετε..πρεπει να επανορθοστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπη για την ιστορια της ομαδας να παραγκωνιζει εναν ποδοσφαιριστη που ειναι κομματι αυτης της ιστοριας...καλη συνεχεια Γιωργη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει απλώς ανατριχιαστικό.Παλικάρι μου μόνο τα καλύτερα σου αξίζουν τράβα μπρος ανθρωποι σαν εσένα δε χάνονται ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. magkes an den tsoylaei kati den tsoylaei. to thema einai na minoyme stin g e8niki . opote xriazonte nea paidia me antoxes k kales metagrafes.apla eprepe apo monos soy na stamatiseis , na min perimeneis na se dioxoyn. sygnomi poy to leo:-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τεράστια ντροπή για όλους εκεί στην διοίκηση, μηδενός εξαιρουμένου. Ούτε μία ανακοίνωση δεν έβγαλαν. Και με τις τιμές στα διαρκείας οι 100 πλούσιοι της περιοχής θα έρχονται δυστυχώς μόνο στα παιχνίδια. Κρίμα γιατί ο κ.Γάτσος βασίζεται σε πολύ λάθος άτομα και κινδυνεύει αυτή η μεγάλη προσπάθειά του να πάει χαμένη. Συνέλθετε και επιτρέψτε στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Γιωργάρα keep going.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να βγει καποιος να ζητήσει μια συγνωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγαλη λύπη ενας αθλητής που εχει προσφερει πολλα στην ομαδα μας με ενα φοβερο ηθος οπου ηταν εκει πιστος στην ομαδα σε επιτυχίες και αποτυχίες να φευγει απο την ομαδα με τετοιο απάξιοτίκο τροπο ειναι φανερή η έλλειψη ποδοσφαιρικης κουκλτουρας και παιδειας αν αφανίζουμε τα πρότυπα της περιόχης μας με τέτοιο ευκολο τροπο 19χρονια ειναι αυτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά από αυτό εκεί στη διοίκηση ούτε με συγνώμη δε σώζεστε...ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.01 έχεις πολύ πλάκα ρε μεγάλε.Και τώρα παιξε μια ξερή.

      Διαγραφή
    2. Εξυπνακια 2:03 διαβασε ακριβώς το επομενο σχολιο..για τα μουτρα σ ειναι..ταμαμ

      Διαγραφή
  14. Εσείς όλοι που το παίζετε διοίκηση και κρύβεστε πίσω από τον Γάτσο ενημερωθείτε ότι μεγάλη ομάδα δε γίνεσαι επειδή παίζεις στη Γ'Εθνική...μεγάλη ομάδα γίνεται πρώτα όταν τιμάς τους ποδοσφαιριστές σου και πόσο μάλιστα όταν αυτοί ήταν 20 χρόνια εκεί... Πέσατε πολύ στα μάτια μου...συνεχίστε το κρυφτό τουλάχιστον είστε καλοί σε αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ.ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΓΔΑΝΗ.ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ.
    WATER BOYS CLUB EDESSA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εσείς οι παλιοί συμπαιχτες του ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ πρέπει να πάρετε θέση. Χρήστου Παπαδόπουλος κανωτιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σώθηκες,καθενας τον εαυτο τ κοιταει

      Διαγραφή
    2. Τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλαααα... ολοι το τομαρι τους

      Διαγραφή
  17. Αξίες σαν εσένα πότε δε χάνονται τράβα μπροστά μη κοιτάς πίσω σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά ρε παιδια, εδώ ο Μήτσκας έπαιξε 3 χρόνια στην ομάδα και δεν το ξέχασε κανείς.Αυτός με το ζόρι θέλει να είναι στην ομάδα?

      Διαγραφή
  18. Τεράστια ευθύνη έχει και ο προπονητής ο οποίος με την εμπειρία που έχει και ως παιδαγωγός έπρεπε να τους επισημάνει τις συνέπειες της απόφασης-απογοήτευση,πικρία,λύπη,θυμό-στον φίλαθλο κόσμο της Αλμωπίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η αναγνώριση του λάθους δεν είναι ντροπή αλλά αρχοντιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙ Ο ΖΙΝΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!!!

      Διαγραφή
    2. Ο ΖΙΝΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ...

      Διαγραφή
    3. Ο Μεγάλος αθλητής ξέρει να σταματάει από μόνος του!!!

      Διαγραφή
    4. Σωστα σταματαει μονος δεν τον σταματανε

      Διαγραφή
    5. Σταματαει στο απογειο της προσφορας και οχι στον κατηφορο. Για να μην παιζει βασικος εδω και πολυ καιρο κατι σημαινε αυτο. Και ο ζανετι σταματησε στα σαραντα αλλα συνεχιζε να παιζει μεχρι την τελευταια μερα βασικος.

      Διαγραφή
    6. Σε πολλά παιχνίδια πέρσυ ήταν βασικός... και τώρα τι θες να πεις με αυτό;;; δικαιλογείς τη διοίκηση;;; μάλλον δεν είσαι τυχαίος ανώνυμος...

      Διαγραφή
    7. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΠΙΟ ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ. ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
  21. Μαρεσει που ο προπονητης και καλα τον ηθελε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μα και στη χρονιά που πέρασε ο Γιώργος για συναισθηματικούς λόγους κρατήθηκε.Δυστυχώς γι αυτόν ,οι μεγάλοι παίκτες κρεμάνε τα παπούτσια όταν είναι ακόμα σπουδαίοι στο γήπεδο.Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια είχε βαρύνει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε πολλά παιχνιδια ηταν βασικος τι παπαριες λες

      Διαγραφή
  23. Όλα για το τριχιλιαρο.....πια Σημαία και Ηγέτης από την στιγμή που κανείς κάτι για τα ευρώ όλα τα άλλα είναι μπαρουφες...και οι ελέφαντες κάποια στιγμή το καταλαβαίνουν και πάνε στην .από μόνος έπρεπε να το καταλάβει...αλλά είπαμε το .... τριχιλιαρο..Υ.Γ.αντε γιωργακη που θες να ονομαζεσε και ζωντανή ιστορία του Αλμωπόυ...με τέτοιες ανακοινώσεις....ή σιωπή είναι χρυσός και εχασες όσο ..είχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για σας εκει τη διοικηση το παν ειναι τα λεφτα...δεν παει ετσι και μην τα γυρνατε ξεφτιλιζεστε πιο πολυ

      Διαγραφή
  24. ΓΙΑΝΝΟΥΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ30 Αυγούστου 2016 στις 3:04 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΟΥ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ?ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΛΙΓΟ?ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ?ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ «Ο λύκος κι αν εγέρασε κι μαλλί του, μήτε τη γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλήν του!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργο είναι πολύ άδικη η απόφαση της διοίκησης του αλμωπου.
    Είμαι ένας πρώην πρόεδρος που οπότε σε πλησίασα για ν σε αποκτήσω ούτε καν το διαπραγματευρικες γιατί ήσουν οι σημαία του αλμωπου η πρώην ομάδα που ήμουν παράγοντας είχε παίξει πρωταγωνιστηκο ρόλο κ είχαμε παίξει μαζί μπαράζ ανόδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ το Θεό πού Δεν έπαιξα μπάλα και ειδικά στον αλμωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.