Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απίστευτος και εκτός υγρού στίβου ο Γιαννιώτης - Μπλόκαρε την ένσταση: Οι αγώνες κερδίζονται στο στίβο και όχι στα χαρτιά!


Ο Σπύρος Γιαννιώτης δεν είναι μοναχά ένας τεράστιος αθλητής στον υγρό στίβο, αλλά και εκτός νερού και αυτό το απέδειξε με την κίνησή του να αποσυρθεί η ένταση για το φώτο – φίνις!

Ο 36χρονος, λοιπόν, όταν έμαθε πως η ελληνική πλευρά έχει σκοπό να καταθέσει ένσταση για το μετάλλιό του, διαφώνησε και επέμεινε να μην κατατεθεί, θεωρώντας πως οι αγώνες πρέπει να κρίνονται εντός αγωνιστικών χώρων!

Η στάση του, λοιπόν, είχε ως αποτέλεσμα να μην προχωρήσει ποτέ η διαδικασία της ένστασης, προκειμένου να δοθούν δύο χρυσά μετάλλια, αφού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο Γιαννιώτης τερμάτισε στον ίδιο χρόνο με τον Ολλανδό Ολυμπιονίκη, Φέρι Βίρτμαν.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΕΡ ΠΛΕΪ ΑΠΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ.
    ΕΝΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ.
    ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΚΑΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.