Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καλή παρουσία για τον Κεϊσίδη στη Σερβία


Ο Χρήστος Κεϊσίδης πραγματοποίησε μια πολύ καλή προσπάθεια στο Novi Sad της Σερβίας, για τo Futures των 10.000 δολαρίων. Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας πέτυχε 3 νίκες και μπήκε στο κυρίως ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης, ολοκληρώνοντας σήμερα την προσπάθειά του μετά από ήττα στα τρία σετ από τον Goran Markovic.

Μετά από ένα κλειστό παιχνίδι, στο οποίο ο Χρήστος Κεϊσίδης "λύγισε" στο τρίτο σετ, ο 23χρονος Έλληνας τενίστας γνώρισε την ήττα από τον Σέρβο Goran Markovic, με 6-4, 4-6, 6-0, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του στο Novi Sad στον 1ο γύρο του Novi Sad Open.

Ο Κεϊσίδης είχε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Futures της Σερβίας από το ταμπλό των προκριματικών, όπου πέτυχε 3 νίκες. Στον 1ο γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο του Ούγγρου Peter Balla, No. 9 στο ταμπλό, κερδίζοντάς τον με 6-2, 4-6, 6-4.

Στον 2ο γύρο κέρδισε εύκολα τον Βούλγαρο Radoslav Shandarov με 6-1, 6-2, ενώ στον 3ο και τελευταίο γύρο απέκλεισε το Νο. 7 του ταμπλό, τον Βόσνιο Darko Bojanovic, επικρατώντας με 6-3, 7-5.

Ο Κεϊσίδης θα παραμείνει στη Σερβία και θα μεταφερθεί στην πόλη Subotica, καθώς το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιήσει άλλη μια προσπάθεια σε προκριματικά Futures διοργάνωσης, το Subotica Open των 10.000 δολαρίων.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.