Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μυστηριώδες πλάσμα εμφανίστηκε στην έρημο της Πορτογαλίας (βίντεο)


Εμφανίστηκε πάλι ο Μεγαλοπόδαρος της Βόρειας Αμερικής (Bigfoot) ή το chupacabra, το μυθικό πλάσμα που ζούσε στο Πουέρτο Ρίκο; Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο έγινε αντικείμενο διαφωνίας μεταξύ των χρηστών.

Στο επίμαχο βίντεο, που καταγράφηκε στην έρημο της Πορτογαλίας, εμφανίζεται ένα γιγάντιο μυστηριώδες πλάσμα, που μοιάζει στον άνθρωπο, να περπατά σιγά με σκυμμένο το κεφάλι και λίγο αργότερα, να εξαφανίζεται πίσω από ένα μεγάλοι θάμνο.

Οι χρήστες, όταν το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, υποστήριξαν ότι πρόκειται για το μυθικό πλάσμα chupacabra, που στο παρελθόν είχε εμφανιστεί στο Πουέρτο Ρίκο και επετίθετο στα κοπάδια ενώ είχε προτίμηση στις κατσίκες και τους έπινε το αίμα.

Άλλοι χρήστες αναφέρουν ότι είναι ο Μεγαλοπόδαρος ενώ οι πιο καχύποπτοι κάνουν λόγο για φάρσα.

Πάντως, το βίντεο με το άγνωστο πλάσμα έγινε viral με 200.000 views μέσα σε χρονικό διάστημα 30 ημερών.


Πηγή: Protothema.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ένα ακόμα βίντεο χαμηλής ανάλυσης ώστε να μη φαίνεται τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν προχωράει η τεχνολογία σ' αυτό το θέμα. Τι περίεργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι αυτό παιδιά; Δε καταλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.