Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου: "Η ομάδα όσο κι αν πειράζει μερικούς δεν διαλύεται"


Παίρνοντας αφορμή από κάποια πράγματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες και εκθέτουν το δικό μας σωματείο οφείλουμε να αποσαφηνίσουμε την αλήθεια ορμώμενοι από την ανηθικότητα κυρίως κάποιων ανθρώπων. 

Η ομάδα του Αρσενίου όσο κι αν πειράζει μερικούς δεν διαλύεται. Οι διοικούντες όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανακοίνωση κάνουν λεπτομερείς κινήσεις σε συνεργασία με τον προπονητή ώστε να παρουσιαστεί ένα αξιοπρεπές σύνολο κι εφάμιλλο με την προσπάθεια των τελευταίων ετών. Καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ενώ έδωσαν τον λόγο τους να συνεχίσουν στην ομάδα μας κατέληξαν κάπου αλλού. Η απόφαση τους δεν τιμούν τους ίδιους και σε καμία περίπτωση δεν ασχοληθήκαμε περαιτέρω. 

Πληροφορηθήκαμε όμως πως υπάρχουν ορισμένοι κακεντρεχείς, που τους πικράναμε πέρυσι κι αυτό τους πονάει ακόμη, θέλοντας μάλλον να μας εκδικηθούν, προσεγγίζουν παίκτες που είναι υπό συζήτηση μαζί μας και τους αραδιάζουν κάθε λογής ανοησία με σκοπό να τους πείσουν πως είμαστε μια διαλυμένη ομάδα και πως δεν αξίζει να παίζει κάποιος με την φανέλα μας. Κάθε δράση όμως έχει και αντίδραση και θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων αυτών των καλοθελητών ότι σύντομα θα μας βρουν μπροστά τους. Και θα ηττηθούν όπως και πριν λίγο καιρό επανειλημμένως. Όσον αφορά αυτούς που αθετούν τον λόγο τους ίσως είναι καλύτερα να μην φορέσουν την φανέλα μας. Γιατί πάνω απ' όλα θέλουμε παίκτες με ήθος.

Υ.Γ. : Η προετοιμασία της ομάδας μας άργησε για τον εξής απλό λόγο. Στο γήπεδο μας γίνονται εργασίες και έγιναν προσπάθειες να ξεκινήσει σε άλλα του δήμου μας με αρνητικές απαντήσεις για διάφορους λόγους (κατανοητούς και μη). Οπότε η μόνη λύση ήταν να ξεκινήσει την Δευτέρα 22/08. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ante kathiste kala re ekei sto arseni kaneis den sas phgainei.as plhronate na erxontousan pektes oxi mono sta logia.oi aloi sas ftene tora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως εσείς πλησιαζετε παίκτες που μιλάνε με πολλές ομαδες?δεν είναι τυχαίο που στο τελος δεν κάθονται σε εσας.ψάξτε το λίγο.2 με 3 παίκτες κρατήσατε και αυτό γιατί τους ταξατε πολλά στα λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα Ελληνικά που χρησιμοποιούνται στο παραπάνω κείμενο είναι τουλάχιστον αλλά και σύμφωνα μ αυτό τα σχόλια των δύο αγαπητων κυρίων είναι κάπως άσχετα. Άλλο συζήτηση άλλο λόγος. Και υπάρχουν τρανταχτά παραδειγματα για αθέτηση αυτού. Εκτός κι αν δεν γνωρίζουμε την διαφορά. Αν δεν πάτε μια ομάδα είναι δικό σας και μόνο θέμα. Τα υπόλοιπα είναι αερολογίες περί ταξιματος και τα συναφή. Ελευθερία λόγου όμως υπάρχει. Καλή σας ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια για την ανακοινωση-αποδειξη της παρακμης του ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου. Η λογικη μοιραζω λεφτα και το παιζω μαρινακης του χωριου βγαζει τετοια αποτελεσματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επειδη ειχα την τιμη να φορεσω την φανελα αυτησ τησ ομαδασ που καποιοι εχουν ξεχασει πωσ εχει την δικη του ιστορια σαν χωριο το αρσενι θα πω 2 κουβεντεσ για να μην λεει ο καθενασ οτι θελει.η ομαδα ειναι παρα πολυ υγιεισ εχει νεα παιδια με πολυ ορεξη στην διοικηση που τρεχουν για ολουσ και για ολα,κανεισ ποδοσφαιριστησ δεν εφυγε η ηρθε εχοντασ καποιο παραπανω για τιποτα οπωσ και εγω δεν ανηκω πλεον στην ομαδα αλλα παντα θα ειμαι περηφανοσ που συνεργαστικα με αυτουσ τουσ ανθρωπουσ,εχει τον καλυτερο κατα την γνωμη μου προπονητη του νομου που τρεχει και αυτοσ για ολα στην ομαδα και ειναι παντα κοντα στουσ παιχτεσ να μην τουσ λειψει τιποτα,γιαυτο λοιπον αφηστε τισ κακιεσ καποιοι ασχοληθειτε ο καθενασ με το δικο του χωριο και ασ αφησει τα υπολοιπα χωρια να κανουν οτι θελουν,το αρσενι ηταν,ειναι και θα ειναι παντα πρωταγονιστικο χωριο στο ερασιτενικο ποδοσφαιρο του νομου κοιταξτε ολοι να κανετε σωστη δουλεια στισ ομαδεσ σασ αφηστε τουσ αλλουσ πρωτα κοιτατε το σπιτι σασ μετα κοροιδεψτε του γειτονα.τελοσ αληθεια στο αρσενι δωσανε πολυ τον λογο τουσ και δεν τον κρατησαν δεν κσερω γιατι αλλα σιγουρα κσερω πωσ δεν ηταν οικονομικο το θεμα οπωσ μπορουν ολοι να δωσουν ετσι μπορει ανετα και το αρσενι να δωσει δεν εχει να ζηλεψει κατι...καλη ποδοσφαιρικη χρονια σε ολεσ τισ ομαδεσ του νομου να εχουμε με υγεια πανω απολλα......ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΣΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.