Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη σύσκεψη για τις διακοπές υδροδότησης στην Αριδαία


Μετά την οργή και τις δικαιολογημένες έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της Αριδαίας, από τις καθημερινές διακοπές στην κανονική υδροδότηση της πόλης, ο Δήμος Αλμωπίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

"Σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου σημειώθηκαν πολλαπλές βλάβες στα πλαίσια της κατασκευής του νέου αποχετευτικού δικτύου, γεγονός που προκάλεσε διακοπή της υδροδότησης στην πόλη της Αριδαίας για πολλές ώρες.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουμε από τον Δήμο Αλμωπιας και την Δ.Ε.Υ.Α. κατανοούμε ότι οι συμπολίτες μας υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία.

Επειδή πρόκειται για ένα μεγάλο έργο το οποίο θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής, αύριο κιόλας συγκαλώ έκτακτη σύσκεψη σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. και τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρίας με μοναδικό θέμα συζήτησης τα παραπάνω προβλήματα.

Ζητούμε συγνώμη από τους συμπολίτες μας και τους ευχαριστούμε για την κατανόηση. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να αντιμετωπιστούν όλα τα ζητήματα, τα οποία οφείλονται κυρίως στο απαρχαιωμένο δίκτυο υδροδότησης και στην έλλειψη χαρτογράφησής του".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. 1. Αυτά δεν τα γνωρίζατε από πριν; Γιατί δεν κάνατε κάποια ενέργεια για την αποτροπή τους; ή πάλι φταίνε οι άλλοι;
    2. Κι αλλού έγιναν δίκτυα που δεν υπήρχε χαρτογράφηση. Καμιά σχέση όμως με τη συχνότητα των βλαβών που υπάρχει εδώ.
    3. Επιβλέποντες υπάρχουν; Απάντηση. Προφανώς όχι. Όταν μάλιστα η κυρία διευθύντρια του δήμου επαναλαμβάνει συνεχώς δεξιά κι αριστερά ότι δεν έχει καμμία σχέση με το έργο, τι να περιμένει κανείς.
    4.Από που κι ως που "θα αναβαθμίσει ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!" την ποιότητα ζωής;;;;; Που θα πηγαίνουν αυτά τα λύματα; υπάρχει βιολογικός καθαρισμός και δεν το ξέρουμε;
    5. Πιστέψτε το. Τον εργολάβο δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου οι βλάβες που προξενεί. Αν όμως φροντίζατε να του βάζετε ποινικές ρήτρες για κάθε ζημία θα σκεφτόταν διαφορετικά. Κι αν μου πείτε ότι επικαλείται την απουσία σχεδίων του παλιού δικτύου τότε γιατί δεν το βάλατε όρο στη σύμβαση που υπογράψατε να κάνει ο ίδιος την χαρτογράφηση; θα σας κόστιζε σε μελάνι; ή μήπως προβλέπεται στις υποχρεώσεις του; άραγε τις έχετε διαβάσει;
    6. Αποδεικνύεστε "λίγοι" για τέτοιου είδους έργα. Δυστυχώς για τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Ευγε μεγιστε.... σε θελω δημαρχο 100000000φορες κιας μην ξερω ουτε καν το ονομα σ.. μας εχουν ψωφισει τα τομαρια

      Διαγραφή
  2. Ελεος.Ο Μπινος και ο Γεωργίου κοιμούνται?μονο για τα πανηγύρια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αναισθησία σε όλο της το μεγαλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν γίνεται ένα έργο αποχέτευσης υπεύθυνος για την καλή λειτουργία των υπαρχόντων δικτύων όσο παλιά και να είναι αυτά είναι ο εργολάβος που οφείλει να τα χαρτογραφήσει πρώτα και μετά να σκάψει. Διαβάστε εκει στον Δήμο τις υποχρεώσεις του εργολάβου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παλι κοψανε το νερο, γιατι δεν μιλαει κανεις; γιατι δεν σηκωνετε να φυγει ο Δημαρχος και η υπολιποι συμμορια; ποιος ψυφιζει ολους αυτους τους ανικανους; και στελνουνε τους λογαρασμους για το νερο, να μην πληρωσει κανενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.