Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρός πυροσβέστης που επιχειρούσε κατάσβεση στη Βοιωτία


Πυροσβέστης ηλικίας 49 ετών έχασε τη ζωή του στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή Παρόρι Βοιωτίας. Ο άτυχος άνδρας λιποθύμησε εν ώρα καθήκοντος και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πυροσβέστης ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και λιποθύμησε, μπροστά στους συναδέλφους του.

Αν και οι συνάδελφοί του έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήεθες, ο πυροσβέστης δεν επανήλθε. Στη συνέχεια, τον παρέλαβε ασθενοφόρο, για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής γνωστά, ο θάνατός του οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια αλλά τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν κατά την νεκροτομή που θα γίνει την Τρίτη.

Ο πυροσβέστης ήταν 5ετούς υποχρέωσης και υπηρετούσε στο πυροσβεστικό κλιμάκιο της Αμφίκλειας.

«Ας είναι ο τελευταίος άνθρωπος που χάνεται στις πυρκαγιές. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και ολόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα, τα μέλη του οποίου και εφέτος δίνουν άνιση μάχη με τις φωτιές» δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του άτυχου πυροσβέστη.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΝΔ: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του πυροσβέστη [...] Το Πυροσβεστικό Σώμα θρηνεί ένα ακόμη στέλεχός του που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, καθώς και στο σύνολο του Πυροσβεστικού Σώματος».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.