VW
AGROexpert

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Αλμωπίας

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας έχοντας υπόψη τις διατάξεις  των άρθρων 161 και 167  του Ν.3584/2007 [ΦΕΚ  143/τ.Α΄/28-6-2007] για την κάλυψη θέσης γενικού γραμματέα καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με  βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α) τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17)

Β) πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής,

Γ)Να έχουν εμπειρία σε θέματα δημόσιας διοίκησης , να έχουν  ηγετικές και διοικητικές ικανότητες, καθώς  και οργανωτικές & επικοινωνιακές δεξιότητες. Επίσης  να γνωρίζουν  τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα και να έχουν βεβαιωμένη γνώση  πληροφορικής.

Ειδικά για τη θέση του γενικού γραμματέα, αποκλείεται ο διορισμός προσώπου που είναι συγγενής εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και β' βαθμού προς τον Δήμαρχο  . (παρ 2 άρθρο 167 του ν. Ν. 3584/2007)           

Οι ενδιαφερόμενοι  μέσα σε προθεσμία  τριάντα  [30] ημερών  από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας, πρέπει να καταθέσουν  στο Δήμο τα παρακάτω δικαιολογητικά:


Α) Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Β) Βιογραφικό σημείωμα

Γ) Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.

Δ) Πτυχίο ξένης γλώσσας

Ε) Αποδεικτικό γνώσης πληροφορικής

Μετά από τριάντα (30) ημέρες από το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας κατάθεσης των αιτήσεων,  οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν  στο γραφείο Δημάρχου, σε καθορισμένη ημέρα και ώρα,  για συνέντευξη ,όπου θα πρέπει να έχουν εικόνα της νομοθεσίας που διέπει τη  λειτουργία των Δήμων (π.χ. Ν. 3463/2006 ΦΕΚ Α΄114, Ν.3584/2007 ΦΕΚ Α΄143 , Ν.3852/2010 ΦΕΚ Α΄ 87, όπως ισχύουν,   τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας  του  Δήμου Αλμωπίας ΦΕΚ Β΄2667/10-12-2015 κ.λπ.) ,   καταθέτοντας υπόμνημα με πρόταση για τη λειτουργία του Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Αλμωπίας

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο  γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού    του Δήμου (αρμ. Λαζοπούλου Αρχοντούλα  και Ίσκου Μαρία τηλ. 2384350206 & 2384350282) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σημειωτέον ότι αιτήσεις, χωρίς τα  δικαιολογητικά που αποδεικνύουν  τα τυπικά παραπάνω προσόντα,  δεν θα γίνονται δεκτές.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΝΟΣ
Share on Google Plus

rindis
  Blogger Comment
  Facebook Comment

6 σχόλια:

 1. ΤΙ ΠΤΥΧΙΟ ;
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ;
  ΑΪΝΤΕ-ΑΪΝΤΕΕΕΕ...
  Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. άσε το χρήστο να σε δουλεύει ,το δήθεν καλό παιδί...κι αυτοί κάνουν τη δουλειά τους μια χαρα...με τα τζιπακια τις μερσεντες τα volvo κλπ...

   Διαγραφή
 3. δυστυχώς όποιος θα είχε τα κότσια για κάτι καλύτερο δεν θα πήγαινα γιατί πλεόν όποιος αναλάβει τέτοια θέση είναι δαχτυλοδυκτούμενος τεμπελάκος με μεγάλο μέσον.Προφανώς δεν είχε κάποια άλλη σοβαρη επαγγελματική αξία και καταφέρνει μέσο γνωριμιών και γλυψίματος.Προφανώς όλος αυτός ο κόσμος της περιοχής που έχει σπουδάσει αλλά δεν έχει καθόλου δουλειά περιμένει με αγωνία να μάθει το όνομα του ανθρώπου αυτού......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με πτυχιο Τει ιχθυοκαλλιεργειας μπορει να συμμετασχουμε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ρε τσακάλια τι να κάνουμε τώρα;Εαν διορίσει κάποιον ο δήμαρχος θα γκαρίζετε.Βάζει προκύρηξη γκαρίζετε ε αει στο δ....λο κομπλεξικοί

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…