Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Αλμωπίας


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας έχοντας υπόψη τις διατάξεις  των άρθρων 161 και 167  του Ν.3584/2007 [ΦΕΚ  143/τ.Α΄/28-6-2007] για την κάλυψη θέσης γενικού γραμματέα καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με  βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους.

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

Α) τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17)

Β) πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής,

Γ)Να έχουν εμπειρία σε θέματα δημόσιας διοίκησης , να έχουν  ηγετικές και διοικητικές ικανότητες, καθώς  και οργανωτικές & επικοινωνιακές δεξιότητες. Επίσης  να γνωρίζουν  τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα και να έχουν βεβαιωμένη γνώση  πληροφορικής.

Ειδικά για τη θέση του γενικού γραμματέα, αποκλείεται ο διορισμός προσώπου που είναι συγγενής εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και β' βαθμού προς τον Δήμαρχο  . (παρ 2 άρθρο 167 του ν. Ν. 3584/2007)           

Οι ενδιαφερόμενοι  μέσα σε προθεσμία  τριάντα  [30] ημερών  από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας, πρέπει να καταθέσουν  στο Δήμο τα παρακάτω δικαιολογητικά:


Α) Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Β) Βιογραφικό σημείωμα

Γ) Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.

Δ) Πτυχίο ξένης γλώσσας

Ε) Αποδεικτικό γνώσης πληροφορικής

Μετά από τριάντα (30) ημέρες από το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας κατάθεσης των αιτήσεων,  οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν  στο γραφείο Δημάρχου, σε καθορισμένη ημέρα και ώρα,  για συνέντευξη ,όπου θα πρέπει να έχουν εικόνα της νομοθεσίας που διέπει τη  λειτουργία των Δήμων (π.χ. Ν. 3463/2006 ΦΕΚ Α΄114, Ν.3584/2007 ΦΕΚ Α΄143 , Ν.3852/2010 ΦΕΚ Α΄ 87, όπως ισχύουν,   τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας  του  Δήμου Αλμωπίας ΦΕΚ Β΄2667/10-12-2015 κ.λπ.) ,   καταθέτοντας υπόμνημα με πρόταση για τη λειτουργία του Γενικού Γραμματέα στο Δήμο Αλμωπίας

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο  γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού    του Δήμου (αρμ. Λαζοπούλου Αρχοντούλα  και Ίσκου Μαρία τηλ. 2384350206 & 2384350282) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σημειωτέον ότι αιτήσεις, χωρίς τα  δικαιολογητικά που αποδεικνύουν  τα τυπικά παραπάνω προσόντα,  δεν θα γίνονται δεκτές.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΝΟΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΤΙ ΠΤΥΧΙΟ ;
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ;
    ΑΪΝΤΕ-ΑΪΝΤΕΕΕΕ...
    Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άσε το χρήστο να σε δουλεύει ,το δήθεν καλό παιδί...κι αυτοί κάνουν τη δουλειά τους μια χαρα...με τα τζιπακια τις μερσεντες τα volvo κλπ...

      Διαγραφή
  3. δυστυχώς όποιος θα είχε τα κότσια για κάτι καλύτερο δεν θα πήγαινα γιατί πλεόν όποιος αναλάβει τέτοια θέση είναι δαχτυλοδυκτούμενος τεμπελάκος με μεγάλο μέσον.Προφανώς δεν είχε κάποια άλλη σοβαρη επαγγελματική αξία και καταφέρνει μέσο γνωριμιών και γλυψίματος.Προφανώς όλος αυτός ο κόσμος της περιοχής που έχει σπουδάσει αλλά δεν έχει καθόλου δουλειά περιμένει με αγωνία να μάθει το όνομα του ανθρώπου αυτού......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με πτυχιο Τει ιχθυοκαλλιεργειας μπορει να συμμετασχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε τσακάλια τι να κάνουμε τώρα;Εαν διορίσει κάποιον ο δήμαρχος θα γκαρίζετε.Βάζει προκύρηξη γκαρίζετε ε αει στο δ....λο κομπλεξικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.